23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Netværk for erfarne ledere

Udløber
15. november 2023

Er du leder for din egen afdeling og har nogle års erfaring med ledelse? Få sparring og faglig udvikling i DI’s netværk for erfarne ledere.

Dette netværk samler ledere fra mange forskellige virksomheder og ledelseslag. Fælles for lederne er, at de typisk har ansvar for mere end fem medarbejdere og gerne flere års erfaring med ledelse. Vi mødes om faglige temaer og diskuterer de daglige udfordringer, vi hver især står overfor. Netværksmøderne er fortrolige og præget af åbne og oprigtige diskussioner, så vi alle går klogere fra et møde end da vi kom.


Strategisk ledelse af virkelige mennesker

I netværket arbejder vi efter tesen: ”En god leder har fokus på resultater – og ved, at resultaterne skal nås gennem af mennesker”. Du vil få mulighed for at dykke ned i faglige temaer, og relatere det til de udfordringer, du står overfor. Vi tager udgangspunkt i de nyeste tendenser inden for ledelse, og vi tilpasser temaerne efter det, der er vigtigt for dig og de andre netværksmedlemmer. 


Bliv en bedre leder

I netværket har vi fokus på at udvikle egne lederkompetencer. Du kan sparre med de andre ledere om, hvordan du selv kan blive stærkere i dit arbejde. Det kan være, du gerne vil blive bedre til produktionsplanlægning, er nysgerrig på en ny teknologi eller gerne vil blive bedre til at levere på din virksomheds mål? I dette netværk får du et rum for din udvikling som leder.


Tag en uddannelse eller et kursus inden for ledelse


Temaer
Netværkstemaerne udvælges efter det, medlemmerne efterspørger. Eksempler på temaer kan være forandringsledelse, ledelseskommunikation, effektivisering, motivation og meget mere. Her kan du se eksempler på nogle af de spændende temaer, vi har afholdt:

  • Hvordan fastholder vi de gode medarbejdere?
  • Millenials på arbejdsmarkedet: Hvad skal vi være opmærksomme på?
  • Work lige balance
  • Fremtidens hybride arbejdsformer


Sådan foregår det
Vi afholder 3 netværksmøder om året samt et fællesmøde med alle de regionale netværk. Imellem møderne vil du have adgang til en lukket, digital platform, hvor du kan sparre med de andre netværksmedlemmer mellem møderne. Netværkene er regionalt opdelt, så du kan finde et netværk tæt på dig. Udover de faste netværksmøder afholder vi løbende eksklusive arrangementer og webinarer for alle DI’s netværk, som du vil få mulighed for at deltage i.

Hold dig opdateret med DI's nyhedsbrev om kurser og uddannelser inden for ledelse


Det får du: 

Oplæg og inspiration fra andre virksomheder
Ny viden, aktuelle trends og brugbare ledelsesværktøjer
Debat om netværkets temaer
Et fortroligt rum til sparring
Adgang til DI’s eksklusive arrangementsrække ”Net Talks" og ”LEDER:BOX”
En platform, hvor du kan sparre med netværksmedlemmerne

 

Læs mere og tilmeld dig her: DI's netvæk for erfarne ledere

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

HG
Helle Gram
Konsulent
+45 3377 4524 hegr@di.dk

Send til en kollega

0.078