23948sdkhjf

Netværk for produktionsdirektører

Tilbydes
Udløber
8. oktober 2022

Rollen som produktionsdirektør med det overordnede ansvar for store dele af virksomhedens drift, er blandt de mest krævende lederjobs i Danmark, og du står ofte alene, når vigtige beslutninger skal træffes. DI’s netværk for produktionsdirektører er et eksklusivt, professionelt og fortroligt fællesskab, hvor du kan blive inspireret og udfordret i din rolle af andre ligesindede.

Vi hjælper hinanden med at lykkes professionelt
Netværket består af nogle af landets dygtigste ledere på deres felt, og sammen har vi en overvældende mængde erfaring til fælles bedste. I netværket tror vi på, at netværk gør os til bedre ledere, og at vi bliver skarpere og mere kompetente, når vi hjælper hinanden ved at dele vores viden, erfaringer og konkrete udfordringer og tør være åbne over for konstruktiv feedback fra ligesindede i netværket.

Du får inspiration og ny viden til dit arbejde
I netværksgruppen arbejder vi med aktuelle trends og tendenser med udgangspunkt i deltagernes udfordringer og interesser. Temaerne, der behandles i netværket, fastsættes af medlemmerne i netværket i tæt samarbejde med netværksfacilitatoren. Ofte tager vi udgangspunkt i konkrete cases fra netværksdeltagerne, ligesom vi også sparrer med hinanden om konkrete udfordringer fra hverdagen. Vi tager også gerne ud af huset, f.eks. på besøg hos hinanden, eller vi henter inspiration fra dygtige eksterne videns personer.

Sådan foregår det
Netværksmøderne faciliteres af en kompetent chefkonsulent fra DI, som har et bredt fagligt kendskab til produktion. Det er facilitatorens opgave at sikre stabile rammer for netværkets møder og at give kvalificeret med- og modspil, for at netværket skaber viden og værdi for medlemmerne. Der afholdes fire møder om året i netværket, som udgangspunkt på DI’s konferencecenter Gl. Vindinge, men det kan også være på hinandens virksomheder. Netværket har også en stærk social dimension, hvorfor alle møder indledes med en frokost.

Læs mere på DI's hjemmeside.
Udbyder
DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Danmark

Telefon: +45 3377 3377


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172