23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Få professionel hjælp til dine køre- hviletidsdata

Udløber
8. februar 2024

FDParts A/S kan tilbyde professionel hjælp og assistance med både analyse og arkivering af dine digitale fartskriverdata, såvel som support, støtte og know-how med en virksomhedskontrol.

Har I brug for  en sparring omkring køre- hviletid, træning af chauffører eller bare spørgsmål til håndtering af tachograf data og regler, så er I meget velkommen til at tage en uforpligtende snak med os.

For arkivering og analyse af digitale fartskriverdata, anbefaler vi VDOs program i skyen, TIS-Web.

Med den internetbaserede løsning TIS-Web® får du alle fordelene ved en brugervenlig løsning til håndtering af dine digitale fartskriverdata – uden at skulle investere i en it-infrastruktur.

 TIS-Web® er også ideelt egnet til flåder der er fordelt på flere lokationer. Alt hvad du behøver for at bruge TIS-Web®, er en computer med internetadgang.
 
De downloadede massehukommelses- og førerkortdata gemmes på et professionelt datacenter med adgangskodebeskyttelse og regelmæssig backup. Dataene krypteres og overføres via internettet.
 
Takket være automatisk opdatering af softwaren er programmet altid på forkant med den teknologiske udvikling.
 
Du betaler kun efter dit forbrug - prisen afhænger af antallet af køretøjer og brugere. Der kan desuden vælges forskellige brugerniveauer, der vælges efter eget valg.

FDParts A/S
Midtager 26 B
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34882436
P nummer: 1018122010

Kontaktperson

Jesper Salmansen
Country Manager
+45 30950526 js@fdparts.dk

Send til en kollega

0.047