23948sdkhjf

Renovation af dit gamle udstyr sparer penge, og er bedre for miljøet.

Tilbydes
Udløber
15. september 2023

Hos Granzow A/S kan vi servicere alle dine dele på vores eget værksted og vi er altid lagerførende af de mest gængse originale reservedele. Det betyder hurtigere og mere kompetent service for dig, og samtidig at prisen bliver holdt nede. Vi tilbyder en række forskellige skræddersyede serviceløsninger, og du kan være sikker på at særlige ønsker altid kan efterkommes. Du finder mere viden om vores servicemoduler her.

Særlige udfordringer kræver særlige løsninger
Vi designer løsninger til virksomheder i alle størrelser, lige fra den lille tandlægepraksis og det lille maskinværksted til de større komplekse produktionsmiljøer, hvor der stilles meget specifikke og store krav til materialets kvalitet. Det kunne være hospitaler, farmaceutisk- eller fødevareindustrien.

Renovation af dit gamle udstyr sparer penge, og er bedre for miljøet.
I turbulente tider med stigende energiudgifter og lange leveringstider giver det god mening at overveje en renovation af det gamle udstyr i stedet for udskiftning. Vi kan samtidig hjælpe med at energioptimere dit gamle udstyr så udgiften til drift sænkes.

Er du interesseret i at se, hvad værkstedet kan tilbyde dig af løsninger, så kan du læse mere på vores hjemmeside. Som altid kan du få fat på os på tlf 4320 2600 eller på info@granzow.dk.
Udbyder
Granzow A/S

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark

Frank Sondrup
Telefon: +45 43202600
Fax: +45 43202699

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125