23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Dag-til-dag-levering i hele Danmark – Kontakt SDL

Udløber
21. december 2033

Transport af gods i hele Danmark
 
SDL transporterer paller, stykgods og pakker for erhvervsvirksomheder. Med udgangspunkt i Odense leverer vi fra dag til dag i hele Danmark til både virksomheder og private.

Sikker transport til tiden
Schou-Danielsen Logistik er en del af Dansk Distribution – et netværk af lokale, danske vognmænd og 15 godsterminaler i Danmark. Det sikrer, at du kan levere fra dag til dag i hele Danmark.

Dit gods bliver scannet hele vejen. Fra det bliver læsset ombord i vores lastbil, til det ankommer hos modtager. Hvis der sker afvigelser i transportforløbet, så følger vi op på din forsendelse.

Med SDL som dit transportfirma får du:

  • Nem bestilling af transport vha. online bookingsystem
  • Overvågning af din transport fra start til slut.
  • Gratis SMS eller mailadvisering til dine kunder.

Transportfirma til paller, stykgods og pakker
Hos SDL håndterer vi alt fra paller og pakker til særligt stykgods, der ikke kan være på en almindelig palle. Vi transporterer hel- og halvlæs, tungt gods og langgods. Og søger du et fragt-firma til håndtering af farligt gods, så har vi mange års erfaring.

SDL leverer gods hos både virksomheder og private. Skal dine varer leveres på en adresse med begrænset plads, kan du nemt bestille lastbil med medbringertruck.
 
Terminal i Odense
Vi har egen terminal i Odense S, hvor vi døgnet rundt modtager og omlæsser gods fra hele landet. Har du større partier eller halve og hele læs, så leverer vi med egne biler uden omlæsning.

SDL leverer gods samme dag på Fyn og øer, hvis du selv sørger for at indlevere på vores terminal i Odense. Via vores netværk af lokale vognmænd i Dansk Distribution kan du få leveret næste arbejdsdag i hele Danmark.
 
Fragt-firma til returforsendelser
Har din virksomhed returforsendelser fra en producent, underleverandør eller en kunde? Med SDL som dit faste transportfirma er det hurtig klaret. Du kan booke din returforsendelse i onlinebook, ringe til SDL på 70224455 eller sende dine oplysninger på mail: transport@sdl.dk, så ordner vi det hele. Vores chauffør hjælper gerne med at sætte labels på ude hos din kunde eller leverandør.
 
Kurer og timekørsel
Vi ved, at din troværdighed som leverandør afhænger af korrekt levering til aftalt tid. Men vi ved også, at der kan komme forhindringer i vejen. Derfor kan vi som dit fragt-firma selvfølgelig også hjælpe dig akut, når tingene brænder på.

Har du en hasteopgave, så tilbyder vi kurer- og timekørsel. Vores chauffør sørger for at levere din vare direkte ved kunden.
 
Hvad er dit transport-behov?
Uanset om du er en lille eller en stor virksomhed, og uanset hvor ofte du har brug for transport, så finder vi en logistikløsning til dit behov.

Når du vælger Schou-Danielsen Logistik, får du ikke ”kun” et transportfirma, der kører fra A til B. Du får en forlænget arm helt ud til din kunde – for vi leverer ”mere end transport”.

SDL Schou-Danielsen Logistik A/S
Rolundvej 3
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35234470
P nummer: 1018458809

Kontaktperson

JF
Jens Fosvig
Salgsdirektør
jf@sdl.dk

Send til en kollega

0.047