23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Kranservice på traverskraner - Fyns Kran Udstyr A/S

Udløber
28. november 2099

Kranservice er afgørende for at sikre, at traverskraner fungerer optimalt og opfylder alle sikkerhedskrav. Arbejdstilsynet har fastsat strenge regler for eftersyn og vedligeholdelse af disse kraner for at beskytte arbejdstagernes sikkerhed og minimere risikoen for ulykker.

Et af kravene fra Arbejdstilsynet er et årligt eftersyn af traverskraner. Dette eftersyn er vigtigt for at identificere eventuelle problemer eller slitage, der kan påvirke kranens ydeevne og sikkerhed. Fyns Kran Udstyr er specialiseret i at udføre disse eftersyn og sikrer, at kranerne er i fuld funktionsdygtig stand. Derudover kan du se på enkelte certifikat hvad vi har gennemgået.

Udover det årlige eftersyn kræver Arbejdstilsynet også et 10-års hovedeftersyn af traverskraner. Dette er en mere omfattende undersøgelse, der involverer en grundig gennemgang af kranens struktur, mekaniske komponenter og elektriske systemer. Formålet med dette hovedeftersyn er at identificere og rette eventuelle alvorlige problemer, der kan udgøre en risiko for sikkerheden.

Fyns Kran Udstyr er stolte af at have ekspertise og erfaring i at udføre kranservice på traverskraner fra alle fabrikater. Uanset om det er en kran fra Demag, Konecranes, Erikkila eller en anden producent, kan vores dygtige teknikere håndtere det med lethed og professionalisme. Vi har investeret i service mangement system og værktøjer for at sikre, at vores kranservice er af højeste kvalitet.

Vores engagement i at levere fremragende kranservice strækker sig over hele landet. Vi har en imponerende flåde af serviceenheder, der er spredt ud over hele Danmark. Dette betyder, at vi kan reagere hurtigt og effektivt på kundens behov, uanset hvor de befinder sig. Vores teknikere er altid klar til at rykke ud og sikre, at kranerne fungerer problemfrit.

Når vores teknikere udfører kranservice, er de ikke kun fokuseret på at opfylde de lovpligtige krav. De stræber også efter at levere en omfattende og grundig service, der sikrer, at kranerne er i optimal stand og klar til at udføre deres opgaver. Vores teknikere er uddannede og certificerede og har stor erfaring i håndtering af traverskraner. De har øje for detaljer og går ikke på kompromis med kvaliteten af deres arbejde.

Sikkerhed er altid vores øverste prioritet. Vi forstår vigtigheden af at have pålidelige og velfungerende traverskraner på arbejdspladsen, og vi er dedikerede til at sikre, at vores kundes kraner er i topform. Vores kranservice hjælper med at minimere risikoen for ulykker og skader og skaber en tryg arbejdsplads for alle involverede.

I sidste ende er vores mål at skabe langvarige relationer med vores kunder og være deres foretrukne partner inden for kranservice. Vi stræber efter at levere enestående kvalitet, pålidelighed og kundeservice på alle niveauer. Uanset om det drejer sig om et årligt eftersyn eller et 10-års hovedeftersyn, kan vores kunder stole på os til at udføre vores arbejde på en professionel og pålidelig måde.

Så hvis du har brug for kranservice på dine traverskraner, så kontakt Fyns Kran Udstyr i dag. Vi er klar til at hjælpe dig med at sikre, at dine kraner fungerer optimalt og opfylder alle sikkerhedskrav. Vores dedikerede team står klar til at give dig den bedste kranserviceoplevelse. Giv os et kald og lad os tage os af dine kranbehov.

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Kontaktperson

NLF
Nikolaj Lolk Fuglsang
nlf@fku.dk

Send til en kollega

0.032