23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

BSV hjælper unge mennesker til en uddannelse

Udløber
18. januar 2025

BSV har igennem tiden haft flere lærlinge på værkstedet og vi er stolte af at kunne være med til at hjælpe de unge mennesker til en uddannelse. I øjeblikket har vi også lærlinge både på værkstedet og kontoret.

Sebastian er i lære som smed hos BSV han er halvvejs i sin uddannelse som klejnsmed på Syddansk Erhvervsskole i Vejle. Uddannelsen veksler mellem undervisning på skole og oplæring på vores værksted. Sebastian har lige gennemført en faglig prøve, som gik ud på at lave en rygeovn.  Rygeovnen skulle både designes, tegnes og fremstilles af Sebastian selv.

Han kunne med stolthed præsentere resultatet, som er designet og udformet som en Volvo 740 stationcar. Det er kreativitet!

Sebastian er dygtig, engageret og vellidt blandt kollegaerne og vi er stolte over at han ønsker at være en del af BSV og vi er sikre på at han bliver en rigtig dygtig klejnsmed.

Det er vigtigt at bygge bro mellem erhvervslivet, erhvervsuddannelserne og andre uddannelser og medvirke til at uddanne flere unge mennesker til en karriere i industrien. 

På den måde kan BSV også være med til at bidrage til samfundet med kommende arbejdskraft og arbejdspladser.

BSV Krantilbehør A/S
Knudevejen 3B
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30899989
P nummer: 1013651260

Kontaktperson

JL
Jasna Lagumdzija
jal@bsv.dk

Send til en kollega

0.046