23948sdkhjf

Borgerkommunikation

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
4. september 2019

15. januar 2020
Dit udbytte

Når du har gennemført ’Borgerkommunikation’, har du viden, perspektiver og veje til at kommunikere effektivt i dit arbejde.

Du bliver bedre til at:

  • Skrive målrettet og læsevenligt
  • Planlægge, gennemføre og forholde dig kritisk til en mundtlig vejledning
  • Guide borgere i at bruge offentlige hjemmesider og digitale services
  • Indgå i faglige samarbejder om kommunikation og vejledning
Læs hele beskrivelsen Det faglige indhold

På modulet arbejder du med dine egne kommunikative udfordringer, hvorved du får mulighed for at finde frem til nye løsningsmuligheder gennem diskussion og teori. Der er lagt stor vægt på inddragelse af dine erfaringer og problemstillinger, som vil blive sat i spil i forhold til de andre deltagere.

Du arbejder med:

  • Kommunikationsforståelse – herunder relevante begreber og perspektiver
  • Styringsforståelse i den moderne offentlige organisation – herunder velfærdssystemet, kommunikationens betydning for resultat og proces m.m.
  • Den svære samtale – herunder konfliktforståelse og -håndtering
  • Forventningsstyring i et kommunikativt lys
Læs hele beskrivelsen

Modulet er relevant for dig, der arbejder med – eller har lyst til at arbejde med – borgerkommunikation inden for offentlig forvaltning og administration i eksempelvis en kommune, region eller anden statslig institution.

Undervisningen inddrager nye læringsformer og sigter mod at udvikle, inspirere og udfordre dig fagligt. Det sker gennem en kombination af teoretiske oplæg, dialog og refleksion.

Undervisningen er tilrettelagt, så du kan inddrage dine arbejdsopgaver og faglige udfordringer fra dit daglige arbejde. Vi forventer derfor, at du bidrager aktivt til undervisningen ved at dele problemstillinger, fortællinger og eksempler fra din praksis.

Undervisningen vil i høj grad være praksisrelateret, hvilket giver dig mulighed for at få nye perspektiver på dit arbejde.

  • En relevant erhvervsuddannelse, en relevant grunduddannelse for voksne (GVU) eller en gymnasial uddannelse.
  • Mindst 2 års erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse. Hvis du har en relevant erhvervsuddannelse, medregnes relevant erhvervserfaring opnået samtidig med denne.

Ansøgere med andre og tilsvarende forudsætninger kan optages på baggrund af en realkompetencevurdering. Læs om realkompetencevurdering.

Undervisningsadresse

VIA, Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Send til en kollega

0.113