23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Elhybridtekniker uddannelse

I alt DKK 1.203,2 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

I løbet af uddannelsens tre AMU moduler, af tre-fire dages varighed, klæder vi dig på til at modtage el- og hybridbilerne på værkstedet.

Deltagerbetaling for alle modulerme
1203,20 kr. indenfor AMU målgruppen (faglært/ufaglært).
7275,07 kr. udenfor AMU målgruppen (videregående udd. eller ledig)

Godtgørelse
Er du i arbejde, så har du mulighed for at søge om VEU-godtgørelse (tabt arbejdsfortjeneste), som udgør ca. 893,00 kr. pr. dag.

Indhold
Deltageren kan tilrettelægge og udføre sikkerhedsmæssigt korrekt arbejde på eldrevne/ hybride køretøjer samt udføre arbejdsopgaver på eller i nærheden af spændingsløse/ spændingsførende elektriske systemer og kan vurdere de sikkerhedsmæssige aspekter, anvende, og vedligeholde sikkerhedsværktøjer samt personlige værnemidler korrekt.

Målgruppe
Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, der arbejder med service og reparation af køretøjer.

Mål
På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og udføre sikkerhedsmæssigt korrekt arbejde på eldrevne/ hybride køretøjer.Deltagerne kan selvstændigt udføre arbejdsopgaver på eller i nærheden af spændingsløse/spændingsførende elektriske systemer.Deltagerne kan vurdere de sikkerhedsmæssige aspekter samt anvende, kontrollere og vedligeholde sikkerhedsværktøjer samt personlige værnemidler korrekt (under gældende standarter EN60900).Deltagerne opnår et grundlæggende kendskab til relevant førstehjælp i relation til forekommende skader under arbejde på eldrevne/ hybride køretøjer.Deltageren opnår grundlæggende indsigt i principiel opbygning af eldrevne/ hybride køretøjer.

TEC, Teknisk Erhvervsskole Center
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20578912
P nummer: 1003400771

Undervisningsadresse

TEC Hvidovre, Stamholmen 201-215, 2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047