23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Kontrol og fejlfinding på klimastyring

I alt DKK 384 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

AMU kursus 40672 Kontrol og fejlfinding på klimastyring

AMU-kursus til mekanikere, der arbejder med service og reparation. På kurset lærer du at kontrollere og fejlfinde forskellige typer af klimastyring.

Deltagerbetaling
384 kr. indenfor AMU målgruppen (faglært/ufaglært).
2193,05 kr. udenfor AMU målgruppen (videregående udd. eller ledig)

Godtgørelse
Er du i arbejde, så har du mulighed for at søge om VEU-godtgørelse (tabt arbejdsfortjeneste), som udgør ca. 893,00 kr. pr. dag.

Indhold
Deltageren kan vurdere opbygningen samt funktionen af forskellige typer af klimastyring. Deltageren kan endvidere foretage kontrol af klimastyringssensorer fx solindfalds-, luftkvalitet- og temperatursensorer og anvende diagnosetestere til kontrol og fejlsøgning.

Målgruppe
Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, der arbejder med service og reparation af person- lastvogne og landbrugsmateriel.

Mål
På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt kontrol- og fejlfindingsforløb på klimastyring. Deltageren kan vurdere opbygningen samt funktionen af forskellige typer af klimastyring. Systemet kan være monteret med og uden A/C og tilskuds/parkeringsvarmer. Deltageren kan afprøve og fejlfinde på elektronisk styret varme-/cirkulationsspjæld og kabineblæsermotor. Deltageren kan endvidere foretage kontrol af klimastyringssensorer fx solindfalds-, luftkvalitet- og temperatursensorer og anvende diagnosetestere til kontrol og fejlsøgning.

TEC, Teknisk Erhvervsskole Center
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20578912
P nummer: 1003400771

Undervisningsadresse

TEC Hvidovre, Stamholmen 201-215, 2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.049