23948sdkhjf

Halvdobbelt fundament

I alt DKK 13.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Ingen region
Periode(r)
3. oktober 2022

5. oktober 2022

Half Double er en ny og moderne projektledelsestilgang, som flytter det traditionelle fokus på leverancer til den effekt, et projekt skaber, samtidig med at det sikres, at projektet skrider frem hver uge. 

På kurset vil du deltage i en 3-dages IGNITE session og lære, hvordan du udnytter metodikkens kerneelementer impact, flow og ledelse til at øge succesraten for dine projekter.

Om kurset
Half Double er en projekt- og porteføljemetodik udviklet af Industriens Fond, Aarhus Universitet og Implement Consulting Group. Du vil møde undervisere med førstehåndserfaring med metodikken og praktisk erfaring med at anvende værktøjerne i projekter både i den private og offentlige sektor. Faktisk har mange af vores trænere været en del af udviklingen af ​​Half Double og har arbejdet med Half Double siden det blev oprettet.

Kurset styrker din forståelse af Half Double-metoden og, endnu vigtigere, hvordan den kan anvendes til at øge den tidlige effekt og den samlede succesrate for dine projekter. Og det vil blive gjort på en nem, sjov og givende måde.

På kurset får du både teoretiske kompetencer og praktiske værktøjer og skabeloner, der klæder dig på til at bruge metodikken fra dag ét i din hverdag som projektleder. Efter kurset modtager du et certifikat fra Implement Learning Institute, der viser, at du har gennemført IGNITE træningssessionen.

Kurset køre over 3 dage og er på Dansk og Engelsk.

Læs mere

Undervisningsadresse

Kurset d.28/02-02/03 - engelsk - Online kursus

Kurset d. 25/04-27/04 - dansk - Kastrup, HUONE

Kurset d. 13/06-15/06 - engelsk - Online kursus

Kurset d. 29/08-31/08 - dansk - Nordhavn, Comwell Portside

Kurset d. 03/10-05/10 - engelsk - Nordhavn, Comwell Portside

Send til en kollega

0.218