23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Højvolt-batteriteknologi i El-Hybride køretøjer

I alt DKK 384 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

AMU kursus 49819 Højvolt-batteriteknologi i El-Hybride køretøjer

Deltagerbetaling
384 kr. indenfor AMU målgruppen (faglært/ufaglært).
2193,05 kr. udenfor AMU målgruppen (videregående udd. eller ledig)

Godtgørelse
Er du i arbejde, så har du mulighed for at søge om VEU-godtgørelse (tabt arbejdsfortjeneste), som udgør ca. 893,00 kr. pr. dag.

Indhold
Deltageren får kendskab til sikkerhedsmæssige aspekter ved arbejde i højspændingsbatteripakke, på højspændingskomponenter under spænding, herunder brug af værnemidler og specialværktøj.

Målgruppe
Uddannelsesmålet retter sig mod mekanikere eller andre med tilsvarende kompetencer, der arbejder med service og reparation af køretøjer. Det anbefales, at deltageren i forvejen har gennemført og bestået AMU-kurset 42870 Sikkerhedshåndtering af el/hybriddrevne køretøjer, samt AMU-kurset 42871 Eldrevne/hybride køretøjer, opbygning og service.

Mål
Deltageren får kendskab til sikkerhedsmæssige aspekter ved arbejde i højspændingsbatteripakke, på højspændingskomponenter under spænding, herunder brug af værnemidler og specialværktøj. Deltageren får indgående kendskab til indbyggede sikkerhedsforanstaltninger i HV batteripakke. Deltageren får kendskab til højspændings-batteriets opbygning, samt kendskab til forskellige batteriteknologier i El/Hybride køretøjer. Deltageren får en forståelse for højspændingsbatteriers ladestrategi og cellebalancering i batterimoduler. Deltageren kan kontrollere og vurdere højspændingsbatteriet interne komponenter med diagnosetester, samt fejlsøge med relevant måleudstyr. Deltageren kan selvstændigt udskifte udvalgte komponenter i højspændings-batteripakke i henhold til fabrikantens forskrifter.

TEC, Teknisk Erhvervsskole Center
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20578912
P nummer: 1003400771

Undervisningsadresse

TEC Hvidovre, Stamholmen 215, 2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.049