23948sdkhjf

GRATIS webinar: Fra vision til effektiv produktionsstrategi

Undervisningsregion
Danmark > Ingen region
Periode(r)
Løbende optagelse

Tilmeld dig her: GRATIS webinar: Fra vision til effektiv produktionsstrategi

Mange virksomheder har en virksomhedsstrategi. Men der er ikke mange, som arbejder med en konkret produktionsstrategi. Det er en fejl!

Strategien hjælper dig nemlig med at sætte en retning for udviklingen af din produktion, kende dine begrænsninger, at planlægge investeringer, og at planlægge hvordan og hvornår, du skal sætte ind i forhold til produkt- eller procesmikset.

Nassau A/S er gået fra at være traditionel portbygger til at have et modulært produktprogram. Og det har haft en afgørende betydning for udviklingen af deres produktion i dag, hvor den er blevet skaleret op.

Til webinaret viser vi, hvordan du kan udarbejde en simpel produktionsstrategi, som du kan bruge til at kommunikere både op og nedad i din organisation og dermed skabe en fælles fremdrift med.

OM MASKINRUMMET
Maskinrummet er en række webinarer, hvor vi går tæt på nogle af hverdagens problemer og opgaver i forskellige danske produktionsvirksomheder. Få et indblik i, hvordan de løser udfordringer og højner produktiviteten.

I hvert af webinarene inviterer vi én eller flere virksomheder med indenfor og hører om deres hverdag og en konkret problemstilling. Undervejs i webinaret får du mulighed for at stille spørgsmål og høre svarene direkte fra virksomhederne.

Vi sætter også ord på, hvordan du selv kommer i gang med en tilsvarende udvikling.

Tilmeld dig her: GRATIS webinar: Fra vision til effektiv produktionsstrategi

Undervisningsadresse

Gratis webinar

Send til en kollega

0.219