23948sdkhjf
Del siden
Kursus

ADR/RID Sikkerhedsrådgiver Uddannelse

I alt DKK 19.100 ekskl. moms
Periode(r)
11. november 2024 15. november 2024

Formål 

ADR/RID Sikkerhedsrådgiver Uddannelsen forbereder dig til Beredskabsstyrelsens grundlæggende sikkerhedsrådgivereksamen samt giver dig forståelse for ADR- og RID-konventionen, og hvordan du anvender dem som opslagsværk i dit daglige arbejde. 

Du bliver tilmed i stand til at formidle reglerne i ADR- og RID-konventionen videre til relevante medarbejdere samt udvikle procedurer og værktøjer i forbindelse med kontrol af farligt gods forsendelser.

For at blive klar til eksamen er der planlagt en online forberedelsesdag, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få den rette sparring inden eksamen.

Målgruppe 

ADR/RID Sikkerhedsrådgiver Uddannelsen henvender sig til dig, der skal fungere som sikkerhedsrådgiver, og som ønsker at forberede sig til Beredskabsstyrelsens grundlæggende sikkerhedsrådgivereksamen. 

ADR/RID Sikkerhedsrådgiver Uddannelsen er et udvidet kursus, og der kræves forudgående deltagelse på et grundlæggende farligt gods kursus som for eksempel Basisuddannelsen (Kap 1.3 uddannelse) eller et chaufførbevis (8.2 uddannelse). 

Vær opmærksom på, at ADR/RID Sikkerhedsrådgiver uddannelsen både omfatter ADR- og RID-konventionen. Arbejder du udelukkende med ADR-konventionen, skal du i stedet tilmelde dig ADR Sikkerhedsrådgiver Uddannelsen. 

Indhold 

  • ADR- og RID-konventionen 
  • Dansk national lovgivning 
  • Sikkerhedsrådgiverbekendtgørelsen 
  • Eksamensbestemmelser 
  • Opgaveløsning (Eksamen del 1 (Multiply Choice) + eksamen del 2 (Konkret tilfælde)) 
Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

AJ
Anette Jørgensen
kurser@bureauveritas.com

Undervisningsadresse

Scandic Hotel, Hvidovre
Kettevej 4
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.094