23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Bliv certificeret AI-manager

Periode(r)
Løbende optagelse

Lær at mestre AI-værktøjer som ChatGPT, tilpas teknologien til dine unikke forretningsbehov og byg din egen AI-model!

Forstå de juridiske rammer og etik inden for AI (kunstig intelligens) og få strategier til at implementere AI i dag.

Alt sammen på Nohrcons nye uddannelse:

 

CERTIFICERET AI-MANAGER

 

AI-manager-uddannelsen spænder over seks intensive kursusdage. Hver dag bringer nye dimensioner og forståelser af, hvordan AI kan optimere, transformere og skabe værdi for din virksomhed og dit daglige arbejde.

Du bliver verdensmester i at prompte, og du får masser af praktisk erfaring. Hele vejen igennem forløbet kommer du nemlig til at afprøve de metoder og teknikker, du lærer.

 

Overblik over Nohrcons Certificering i AI-management:

 

Dag 1: Introduktion til kunstig intelligens
Vi gennemgår historien bag kunstig intelligens, grundlæggende begreber og potentialet i AI. Du bliver klogere på, hvordan AI kan gøre dit arbejde lettere. Du hører erfaringer fra andre brancher. Og du prøver forskellige AI-værktøjer.

 

Dag 2: Sådan bliver du verdensmester i ChatGPT (og andre botter)
Denne dag handler om metoder og teknikker til den gode prompt. Du lærer, hvordan du kan bruge teknogien til dine egne behov. Og du prøver at bygge din egen simple GPT-model.

 

Dag 3: Sådan implementerer du AI i dit arbejde
Du får konkrete eksempler på, hvordan AI kan bruges i forskellige arbejdsopgaver. Vi snakker om bekymringer og benspænd for at bruge AI. Du prøver selv at optimere en fiktiv virksomhed via AI. Når dagen er afsluttet, har du en køreklar plan for, hvordan du bruger AI i dit arbejde.

 

Dag 4: Dataindsamling og -behandling
Denne dag handler om data. Vi dækker dataindsamling, –rensning og -håndtering. Du bliver klogere på, hvordan AI kan bruges til at analysere dine data og kan trække indsigter og mønstre ud. Du får også selv fingrene i bolledejen og skal prøve at lave nogle dataanalyser med AI.

 

Dag 5: Jura og etik inden for AI
Denne dag er dedikeret til at navigere i de juridiske og etiske rammesætninger for AI. Du vil lære om GDPR, databeskyttelse, ansvar og hvordan du implementerer et etisk kodeks for AI-brug i din organisation. Du bliver rustet til at håndtere de komplekse spørgsmål, der opstår, når AI og samfundet interagerer.

 

Dag 6: Forretningsstrategi og forandringsledelse
På den afsluttende dag fokuserer vi på, hvordan du kan finde AI-mulighederne inden for din virksomhed. Du lærer, hvordan du laver en strategi for integration af AI i dine forretningsprocesser. Du får værktøjer til at lede forandringer og tage din virksomhed med ind i en bæredygtig fremtid med AI.

 

Læs mere om Nohrcons nye AI-uddannelse:

CERTIFICERET AI-MANAGER

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Undervisningsadresse

Københavns Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.031