23948sdkhjf

Elementær brandbekæmpelse

Undervisningsregion
Danmark > Ingen region
Periode(r)
Løbende optagelse

De første minutter er afgørende, når der opstår en brand. Det kan have stor betydning for omfanget af branden, at én eller flere personer er i stand til at tackle situationen hurtigt og sikkert, så der ikke opstår unødig skade og panik, før professionel hjælp når frem.

På en arbejdsplads er det vigtigt, at hver medarbejder har en grundlæggende viden om brandfare på virksomheden, den daglige forebyggelse og sikkerhed, flugtveje og om slukningsmidler: hvor de er placeret og hvordan de bruges.

Deltagere
Alle medarbejdere og ikke mindst sikkerhedsansvarlige på arbejdspladsen, der skal kende til grundlæggende brandsikkerhed og skal kunne handle hurtigt i tilfælde af brand.

Indhold
Dette ”brandkursus” giver en grundlæggende indføring i brandforebyggelse og brandbekæmpelse. Der undervises i, hvordan en brand udvikler sig, hvordan brand og røg spreder sig og hvilke forholdsregler, man skal tage, hvis der opstår brand.

De daglige sikkerhedsforanstaltninger bliver gennemgået med fokus på områder, der kræver særlig opmærksomhed.

Der undervises i forskelligt slukningsudstyr, og der indgår praktiske slukningsøvelser for alle deltagere.

Før kursusstart vil instruktøren kort gennemgå virksomheden sammen med en medarbejder/leder, og virksomhedens særlige forhold vil indgå i kurset.

Yderligere information
Varighed, 3 timer.

Antal deltagere
Kurset gennemføres ved minimum 8 deltagere.

Send til en kollega

0.188