23948sdkhjf

Tager en vognmand på kør-selv-ferie?

I branchen omhandlende logistik og transport er det daglige fokus ofte på de forskellige slags køretøj, og det at komme fra A til B.

At komme fra det ene sted til det andet på den mest effektive og tidsbesparende måde. Derfor er det også en hård og fokuseret branche. For chaufførerne samt virksomhederne og menneskene bag dem. Samtidig er det en branche af passion. Mange jobbeskrivelser omhandlende chauffører søger mennesker, som elsker at køre. Mennesker som elsker at have og føle frihed. Mennesker som elsker at være alene, alene på landevejen, mens han eller hun leder efter den hurtigste og bedste rute for at komme i mål, for at få jobbet gjort.  Personen er selvstændig, kan sove i bilen og få tiden til at gå alene. En bilferie handler også om at komme fra A til B, men ikke på den hurtigste og mest effektive rute. I stedet er målet med ferien friheden på landevejen blandet med hygge og oplevelser undervejs. Denne gang med familien og ikke blot med sig selv. Derfor er chaufføren, speditøren og andre personer i bilbranchen et umiddelbart godt match til bilferien - også fordi det er en test om at kunne tage den langsomme rute med mange forskellige mål at vælge mellem uden nogen speciel deadline. Derfor giver vi her tips og tricks til den gode bilferie.

Tip nummer et: bilen
Først og fremmest handler det om at finde en bil med fantastiske køreegenskaber. Det er nemlig en ferie med familien, hvor det meste af tiden bliver brugt i bilen.  Bilen skal være behagelig og den skal være stor nok til hele familien og familiens baggage. Et udgangspunkt kan her være en bil som KIA Stonic. Denne bil er først og fremmest sporty og fyldt med power. Essensen af køreglæde. Det en crossover med plads til hele familien. Samtidig er den udstyret med top sikkerhed. For eksempel High Beam Assist, Lane Departure Warning, Blind Spot Detection, Rear Cross Traffic Alert og Driver Attention Warning. Den har altså den nyeste og bedste teknologi og sikkerhed, så du kan få din bil kørt sikkert fra A til B, med C, D, E, F og muligvis G som små pitstops undervej. Når du pakker din skønne bil, så husk at pakke bagagen med omtanke og hav kort og GPS klar i bilen.

Tip nummer to: rejsen
Som udgangspunkt behøver du ikke planlægge alt for meget, hvis du vil huske din frihed på ferien. Tager I turen rundt i Europa, så overvej hvor endedestinationen skal være, og book et lækkert sted at bo her. Det kan måske også være en fordel at undersøge, hvilke lande I ønsker at rejse igennem. Ellers betyder frihed, at I ikke planlægger alt for meget på turen, så I i stedet kan være spontane.

Tip nummer tre: oplevelser undervejs
Frihed betyder spontanitet.  Lad vejene overraske jer med spontane familieoplevelser undervejs. Hvem ved, måske I ender med at køre forbi det smukkeste slot eller historisk middelalderby, som I kan besøge. En vinmark i Mosel måske. Læn jer tilbage, og tag det stille og roligt. Lad oplevelserne komme til jer undervejs.

Send til en kollega

0.015