23948sdkhjf

Tre situationer, hvor leje af minibus er guld værd

Samkørsel er godt for fællesskabet og nemt at planlægge sig til.

Mange har minder fra barndommens kør-selv-ferie med familien, hvor bilen blev pakket fra ende til anden med kufferter, snacks og godt humør – på vej mod nye eventyr. Og mange tænker sikkert tilbage til turene med en følelse af nostalgi og glæde. Måske overvejer du selv at samle familien og køre væk fra hverdagen. I så fald kan leje af minibus gøre turen lidt sjovere og komfortabel. 

Men minibus leasing kan være fordelagtigt i andre situationer end på kør-selv-ferien med familien. Vi giver dig tre situationer, hvor minibus leje kan være guld værd.

Leje af minibus til firma-eventet
Når det kommer til at skulle arrangere et firmaarrangement, er det sjældent svært at finde ud af, hvad man skal lave. Men transporten kan hurtigt blive et problem – om det er en hyggelig middag på en god restaurant, teambuilding i naturen eller noget helt tredje. 

I sådan en situation kan det derfor være praktisk at finde leje af minibus. Det er muligt at få minibusser i mange størrelser, og det skal nok være muligt at finde en til ethvert arrangement. Med minibus leje kan du og kollegaerne nyde firma-eventet og fællesskabet – uden at skulle bekymre jer om transport.

Minibus udlejning redder den vilde polterabend 
Det er din kammerats eller venindes sidste aften som single, og du og resten af vennegruppen har selvfølgelig planlagt den helt vilde tur. Alt spiller – lige bortset fra kørslen!

For hvordan kommer I fra A til B – eller fra Z til C for den sags skyld. Der vil typisk være flere aktiviteter på dagsordenen under en polterabend – og derfor også flere lokationer at køre til og fra.

Men det kan hurtigt blive dyrt at betale for taxi, hvis I er mange afsted, og hvis I skal vidt omkring. Og offentlig transport er besværlig og måske slet ikke en mulighed i forhold til jeres planer. Så hvad gør I så?

I kigger selvfølgelig efter en virksomhed, der tilbyder leje af minibus. Med en minibus har I transport til hele dagen og masser af plads til alle. 

Men I står selvfølgelig stadig med ét problem: Hvem skal køre minibussen? Jovist, I kan udnævne en chauffør i vennegruppen. Men lad os bare være ærlige – de færreste vil have den tvivlsomme ære af at få pladsen bag rattet til en polterabend. Det ville trods alt være lidt ærgerligt at skulle holde sig helt og aldeles appelsinfri til så festlig og vigtig en dag. 

Sørg derfor for at finde en udbyder, der tilbyder leje af minibus med chauffør. Så kan alle nyde og gøre, som det passer dem – og alle kommer hjem i sikkerhed. 

Et helt hold i en bil – slip for bøvl med minibuskørsel 
Står man som træner af et fodboldhold eller håndboldhold og skal til en cup eller længerevarende turnering, kan det være problematisk at finde transport til hele holdet – især hvis der er tale om et ungdomshold. 

Med en minibus vil hele holdet kunne samle sig under et tag, og man vil kunne hygge sig hele vejen til destinationen. Det giver en fantastisk start på turneringen og styrker sammenholdet på holdet – men sparer jer samtidig også for en masse bøvl med at finde kørsel. 

Derudover gør mange senior-hold brug af minibusser til deres holdfester og sidste turneringskampe, hvor sæsonsafslutning og pause med løbetræningen virkelig skal fejres.

Send til en kollega

0.063