23948sdkhjf

Tre gode råd til dig, som vil have en sommerklar bil

Sommeren er ved at være over os, og det betyder familieture, fodboldture, byfester og meget andet. Det betyder også en masse transport, og når solen skinner på din bil, er der intet smukkere end når den er sommerklar og ser skræmmende godt ud.

En sommerklar bil er en af de smukkeste ting i verden, og når alt spiller med ens bil, vil man som ejer ofte være 5% gladere - det kan de fleste nikke genkende til. Men hvordan gør man bedst muligt sin bil sommerklar? Svaret kan du få ved at læse denne artikel, som kommer med tre gode råd til hvordan du kan gøre din bil sommerklar. 

En glad facade gør forskellen 
Solen skinner. Solens stråler rammer overfladen på din bil, og viser alle urenhederne. Det er aldrig et kønt syn, og derfor kan du med fordel gribe fat i børsten og spanden og få vasket din bil. En vaskning af bil kan gøres med en kold fadøl i hånden med din yndlings 80’er rockplade kørende, og lige pludseligt begynder det at lyde hyggeligt. Derudover kan der være ting, som en vaskning ikke kan klare, og som du skal have en hjælp til. En af disse er stenslag, hvor det er en god ide at kig efter stenslag, når du gør bilen sommerklar, da stenslag i ruden ødelægger facaden og derved udtrykket på din bil. 

Forglem ej det indvendige 
Når du alligevel har fat i børsten og spanden med vand, kan du lige så godt finde den store støvsuger frem og gøre det indvendige af bilen rent. Hvor facaden vil få andre til at vende sig misundelig på din bil, vil det indvendige give dig lyst til at være i din bil hele dagen. Ingen snavs, ingen dåsesodavand under sæderne og specielt ingen fedtede fingre på instrumentbrættet. Alle disse ting er med til at øge køreglæden og sikre at du får et dejligt smil hver gang, du sætter dig ind i din bil. 

Nye fælge? Ja, det kan da godt være
Når alt det er gjort, skal du måske overveje at lave nogle opgraderinger på din bil. Det kan være kosmetiske som nye fælge eller en ny farve. Det er op til dig, men hvis din bil skal være helt sommerklar er fælge en god måde at flexe dit gode humør og identitet på. 

Send til en kollega

0.016