23948sdkhjf

Botox – hvilke behandlinger findes der?

Har du overvejet at få lavet botox?

Hvis du har undersøgt bare en smule, har du garanteret opdaget, at der er rigtig mange forskellige typer af behandlinger, der kan udføres med netop botox.

Så hold på hat og briller, mens vi herunder ser nærmere på dine muligheder med botox.

De mest populære behandlinger med botox

Smilerynker og kragetæer:
Nogle mennesker elsker deres smilerynker – andre hader dem. Er du træt af dine smilerynker, der er tydelige, selv når du ikke smiler, kan du få lavet botox. Også uden at din mimik forsvinder.

Øjenbrynsløft:
Som vi bliver ældre, vil tyngdekraften gøre sit arbejde – og for nogle af os kan det resultere i, at øjenbrynene ryger lidt længere ned, end vi gerne vil. Her kan en simpel botox injektion give dig et naturligt øjenbrynsløft, så du ser yngre og mere frisk ud.

Bekymringsrynker:
Har du den kendte 11-tals rynke mellem brynene? Det kan se ud som om, du måske er sur eller bekymret, og det kan være træls. Særligt når du ikke er det! Det kan dog nemt løses med botox, og det er en meget populær behandling.

Hals og décolleté:
Det er gerne på halsen, at de første ældningstegn viser sig, og det er særligt mange kvinder trætte af. Også dette kan løses med botox, der kan fjerne nogle af de tydelige linjer.

Hage:
Det lyder måske skørt, men botox i hagen bliver tiltagende populært, fordi det er med til at give harmoni og sammenhæng i ansigtet. Samtidig får nogle mennesker uanset alder fordybninger i hagen og linjer, hvilket kan behandles med botox.

Mundvige:
Har dine mundvige en tendens til at trække nedad, kan du få dit glade ansigt igen med botox. Botox løfter de “sure mundvige” tilbage på plads og fjerner markante fuger. 

Tandkødssmil:
Nogle mennesker har et synligt tandkød, når de smiler. Det kan være generende, og det kan meget nemt behandles med botox. Hos klinikker som N’AGE udfører de mange behandlinger mod “gummy smile”, som det også hedder.

Rygerynker og hønserøv:
Har du mange rynker rundt om munden? Det er typisk rygere, der får dette – men det kan heldigvis fikses med botox.

Læbeløft:
Har du en indadgående læbe, kan du få lavet et læbeløft med botox, der giver dig din fylde tilbage.

Små næserynker (bunny lines):
Har du små linjer på næsen, selv når du ikke smiler? Det kan være generende, og det kan fikses forholdsvis simpelt med botox.

Kæbe/tyggemuskel:
Nogle er kede af at have meget tydelige kæber, da det kan se maskulint ud. Du kan opnå et smallere udtryk i ansigtet med strategisk placeret botox.

Svedbehandling (armhule og hænder):
Sveder du meget i hænder eller armhuler, kan botox faktisk også bruges her. Botox stopper nemlig svedkirtlerne, så du slipper for svedige hænder og/eller armhuler.

I tvivl? Kontakt en klinik og få hjælp til botox
Det kan være svært at vide, hvilken botox-løsning der er den rette til dig. Og her bør du altid kontakte en professionel klinik, der kan rådgive dig om de forskellige muligheder, du har.

Send til en kollega

0.08