23948sdkhjf

Brug makeup med måde

Alle vi kvinder er på et eller andet tidspunkt blevet præsenteret for makeup´ens verden i vores liv.

Vi bliver draget af det perfekte og glamourøse look. Men ved vi egentlig, hvad forskellen er på gode, mindre gode og dårlige produkter for os er? Og er det så vigtigt med milde og naturlige produkter i forhold til makeup? Læs endelig med og bliv forhåbentlig bare lidt klogere her.

Visse produkter kan giver konsekvenser
Det anbefales på det højeste, at du anvender makeup af ordentlig kvalitet. Det vil sige produkter, som er anvendt og fremstillet på den sundeste måde for huden og med naturlighed frem for en masse kunstige og giftige tilsætningsstoffer, der er skadelige. Det er det størstedelen af makeup-forbruger er nervøse for. At købe katten i sækken på en måde.

For det har store konsekvenser for din hud eventuelt, hvis du i en årrække, eller i værste tilfælde et helt liv, har anvendt makeup på huden, der er fyldt med parabener og mange andre usunde og destruktive tilsætningsstoffer.

Disse stoffer og sager i makeuppen, som aldrig er blevet godkendt nogen steder som være sunde nok, kan gå ind og skade din hud noget så voldsomt. Faktisk kan dit forbrug af kunstig og skadelig makeup gå helt videre til dine kommende børn. Det kan skade dit immunforsvar, disse skadelige tilsætningsstoffer, du har indtaget. Tag et kig og læs meget mere om de gode ingredienser, der kun kan påvirke og give styrke til kroppen sundhed. Se eksempelvis mere om ecooking.

Hav det makeup på du føler dig tilpas med
Når du går rundt her i livet, er det meget vigtigt at du med makeup såvel som din påklædning, går i det tøj, du føler dig tilpas i. Det må selvfølgelig med stort S også gerne være kontroversielt og iøjnefaldende tøj og makeup! Bare du nyder at gå med stolthed ned af gaden i det, så er det det rigtige, du har gang i.

Selvom det kan være tilfredsstillende bare at være med på moden og kunne lide det, de fleste kan lide, eller det samfundet vil have, er du nødt til selv helt inderst inde at kunne lide dit tøj og makeup, og at du føler dig tilpas med det.

Trends makeup
Det er sjovt, at i 90érneog 80érne, der spillede farver jo bare max. Så farverig er vi dog gået væk fra igen, hvis man ser overfladisk over vores land. Det er mere afdæmpet farver, der er in nu. Og dog?

Send til en kollega

0.031