23948sdkhjf

Lukningsentrepriser giver besparelser

Som entreprenør eller bygherre er det attraktivt at samle facadeentreprisen hos én leverandør. Der kan opnås store besparelser ved en lukningsentreprise, fordi arbejdsprocessen bliver hurtigere og mere effektiv.

Entreprisen indeholder den udvendige og indvendige facade, vinduer, døre og evt. altaner. Facadelukning udføres til nybyggeri og renovering, og rækker over lukning af alt fra mindre boligprojekter til kontorbyggerier, firmadomiciler, store boligkarréer og hospitalsbyggerier.

Der tilbydes adskillige materialeløsninger inden for lukningsentrepriser, som afhænger af projektets omfang, kompleksitet, æstetik, vejrforhold osv. Nedenfor kan du læse om nogle af de materialetyper, der er fordelagtige at anvende.

Stål er et fordelagtigt materiale til facadebeklædning på større byggerier. Det kræver minimal vedligeholdelse, er en let facade og giver mulighed for et utal af designmuligheder.

Alufacader er også en løsning, som har flere fordelagtige egenskaber. Aluminium har mange farve- og designmuligheder, er genanvendeligt, slidstærkt og bæredygtigt.
Inden for alufacader giver Alucobond mulighed for individuelle designs i en stor palette af flotte farver, overflader og strukturer. Pladerne kan formes til præcis det anvendelsesområde, de skal bruges til. Aluminium giver flere farvevalg end eksempelvis stål, og kan blandt andet anvendes til facade- og søjlebeklædning, altaninddækninger, tunnelbeklædning mv.

Ved anvendelse af Fiberton fås et unikt materiale, som er fremstillet af hvid cement og knust dolomit og armeret med glasfibre. Det sikrer både lang holdbarhed, formbarhed og bæredygtighed. Fiberbetonens gode egenskaber gør det muligt at lave meget tynde plader, der kan produceres i størrelser og former, som matcher det enkelte byggeri.

Løsninger der opfylder dine behov
Hos Pro Montage har de mange års erfaring og udfører facadebeklædning, facaderenovering, energirenovering, lukningsentrepriser og tagbeklædning.

De har et indgående kendskab og ekspertise til forskellige materialetyper og fremstiller gerne standard- eller specialløsninger efter kundens ønske. Deres professionelle og kompetente montører står klar til at udføre opgaver over hele landet. Ved behov rådgiver de ligeledes omkring de mange løsningsmuligheder og facadetyper, der kan udføres.

 


Send til en kollega

0.046