23948sdkhjf

Guide: Her finder du de bedste shoppingoplevelser

Er du løbet tør for idéer til, hvor du og familien kan tage hen, når garderoben trænger til fornyelse?

Guide: Her finder du de bedste shoppingoplevelser for hele familien 
 Heldigvis er der hjælp at hente - i denne artikel kan du nemlig finde inspiration til, hvor du finder de bedste shoppingsteder i Nordjylland. 

Det hele samlet under ét tag 
Ønsker du at shoppe i tørvejr uanset årstid, kan du med fordel tage familien med i shoppingcenter. I mange år har shoppingcentre været populært, da der her er samlet et stort udvalg af diverse butikker under ét tag. Der er derfor ikke langt fra den ene butik til den anden, og du kan derfor finde stort set alle produkter i de større shoppingcentre. 

Noget for enhver smag 
Et af de mest populære shoppingcentre i Nordjylland er Metropol Shoppingcenter i Hjørring. Hos Metropol Shoppingcenter finder du en verden af muligheder inden for shopping og indkøb - uanset om det gælder shopping efter et par nye briller, dækkeservietter til køkkenbordet eller blot en dejlig formiddag. 

I shoppingcenteret i Hjørring finder du 40 forskellige, hvor du kan finde alt lige fra dametøj og personlige pleje til elektronik og specialbutikker. Med andre ord finder du her et shoppingcenter, som med garanti kan tilfredsstille hele familiens shoppelyst. Det er derfor heller ikke uden grund, at Metropol Shoppingcenter hele to gange er kåret som Danmarks bedste shoppingcenter under 25.000 m2. 

Få stillet sulten efter indkøb 
Efter en lang dag med shopping og ømme fødder, kan sulten hurtigt trænge sig på. Heldigvis har Metropol Shoppingcenter også løsningen på dette. Under samme tag har finder du nemlig både shopping og spisesteder i Hjørring. Blandt spisestederne i Metropol Shoppingcenter finder du Café Friends, som serverer lækkert og traditionelt cafemad. Foretrækker I mere buffet, kan I gå ombord blandt lækre thairetter hos D’let. 


Du kan læse meget mere om Metropols mange forskellige butikker og spisesteder lige her

Send til en kollega

0.048