23948sdkhjf

Gør en god handel – tjek tilbud på sommerhusudlejning

Higer du efter at skubbe hverdagens tumult til side for en stund, lader det sig kun rigtigt gøre, når du ændrer dine fysiske omgivelser og tager fri fra arbejde.

Her er det værd at skele til mulighederne for at leje et sommerhus. Markedet for sommerhuse rummer brede udvalg i forskellige prisklasser, da høje fradrag på indtægt ved udlejning gør det lukrativt for folk at udleje sommerhuse via bureau. Du står således med flere muligheder ift. placering og kvalitet.

Lej sommerhus, hvis du ønsker et afbræk fra dit travle liv, hvad end vi taler weekendtur eller ugeferier. Står du i stedet med et sommerhus, du gerne vil udleje, møder du en professionel arbejdsgang omkring sommerhusudlejning hos bureauer. Så få en skøn ferie – eller indtægt.

Lej sommerhus i Danmarks mest eftertragtede områder
Hvad angår det at leje sommerhus, kan du gøre en god handel, hvis du allerede nu begynder at lede efter sommerhus til vinterferie eller påskeferie. Muligt er det at finde sommerhuse i Danmark placeret i de mest eftertragtede områder, herunder Skagen, Blokhus, Ebeltoft, Fanø og Blåvand. Vil du gerne have en billig ferie og er parat til at træffe beslutning med kort varsel, kan du hos danske sommerhusbureauer tage last minute-tilbud, hvor du sparer op til fx 30 %.

Fælles faciliteter i feriebyer
Udover sommerhusets pris, placering og egenskaber i form af evt. sauna, svømmepøl og antal værelser er nærliggende faciliteter også værd at skele til, du før du lejer. For er målet at mødes med en lille håndfuld kolleger fordelt på forskellige sommerhuse i samme ferieby, så er det rart at have adgang til fælles faciliteter i form af mødelokaler mv., hvorfra I kan hygge jer.

Stort bundfradrag ved sommerhusudlejning
Påtænker du at udleje sommerhus, er der skattemæssige fordele ved at gøre det. For i 2021 er 42.700 kr. pr. fritidsbolig tjent ved udlejning via bureauer skattefrie. Hertil kommer, at du kun skal betale skat af 60 % af pengene tjent over bundfradraget. Beløbene gælder som sagt dog kun, hvis du vælger at udleje via bureau. Hos bureauer får du et strømlinet forløb omkring udlejning af dit sommerhus, hvor visse goder som gratis tryghedsforsikring evt. kan høre med.

Ræk ud efter et sommerhusbureau
Hvad end du er på udkig efter at leje sommerhus eller udleje ét, du sidder inde med, er det altså værd at række ud efter et sommerhusbureau. Således sikres du et professionelt forløb.

Send til en kollega

0.037