23948sdkhjf

4 alternativer til flyrejsen

Der er sket en masse i verden gennem det sidste år, som sætter sommerferien på spil. Det tegner ikke pt. særlig godt for en sommerferie, hvor du kan hoppe på flyet.

Derfor skal der nu tænkes i nye baner, når sommeren skal planlægges. Heldigvis behøver det ikke at blive kedeligt bare fordi, du ikke kan sidde på flyvet til de fjerne lande.

Roadtrip i Europa

Ved leje af bil - hvis du ikke selv har en - kan du komme vidt omkring. Hvis du sætter 14 dage af, så kan du sagtens nå at få set et par byer på vej ned gennem Europa. Start f.eks. i Hamborg med en overnatning og sæt derefter kursen mod andre storbyer, hvor du kan få et lækkert måltid mad eller se historiske monumenter. Det bliver afgjort en ferie, som familien ikke vil glemme, da I kan fylde kalenderen helt op med seværdigheder og aktiviteter undervejs. Sørg også for at komme mest muligt ud af bilen, så I ikke gror fast undervejs.

Stay-cation i haven

Det lyder måske ikke så fedt at blive hjemme, men der er mulighed for at skaben en hyggelig stemning med lidt kreativ tænkning og arbejde. Du kan forvandle haven til en hyggelig campingplads med telt, bål, lyskæder og god musik. Hvis I har brug for at rejse lidt væk, så gør det til en regel af I hver aften laver mad fra et nyt land - og måske holder temafest, hvor I klæder jer ud. Det vigtigste man skal huske, når man holder ferie derhjemme, er at lade arbejdet ligge. det kan virke fristende at tjekke mailen, eller bruge et par timer på computeren. Men husk, at du er på ferie og brug i stedet tiden med din familie, så I kan skabe en hyggelig feriestemning sammen.

Cykelferie med stil

Det behøver ikke nødvendigvis at være primitivt at rejse afsted på cyklen. Der er rig mulighed for at booke én enkel overnatning hist og her med AirBnb eller andre services, så I kan få et ordentligt bad og et godt måltid efter dagens cykeltur. Planlæg jeres rute således, at I også oplever det danske land undervejs. Det handler f.eks. om at se naturskønne områder eller monumenter.

Ø-hop i Danmark

Trods Danmarks størrelse, har vi en del øer. Sammensæt en lille hyggelig ferie ved at besøge et par forskellige danske øer. Måske kan I kombinere rejsen med jeres cykel, så I kan cykle direkte videre, når I har taget færgen fra ø til ø. Igen vil der være mulighed for at se en masse natur - og forhåbentlig er der tid til at ligge på stranden og spise en is!

Send til en kollega

0.047