23948sdkhjf

Reparation af stenslag i forruden

Reparation af stenslag i forruden – Få det fikset for din sikkerheds skyld

Et stenslag i forruden er superirriterende at få. Dog er det vigtigt, du hurtigt tager affære, hvis du får et stenslag. Du kan nemlig risikere at dine airbags ikke virker ordentligt, hvis du skulle ende i et uheld. Derfor bør du hurtigst muligt få sat et stykke tape på dit stenslag, og få ringet til dit værksted. Læs meget mere om stenslag, sikkerhed og reparation lige her.

Du kommer kørende stille og roligt på en grusvej, som du plejer. Ud af det blå kommer en sten pludseligt flyvende, og rammer din forrude. Du får et chok. Men ved du egentlig, hvordan du bør forholde dig korrekt til et stenslag?

Derfor skal du få repareret dit stenslag

Har du fået et stenslag, som du blot lader være, vil din forrude før eller siden revne helt. Du er heller ikke helt så sikker under din kørsel, fordi din forrude er mindre robust med et stenslag. Og vigtigst af alt, så fungerer dine airbags dårligere, hvis du kører galt. Din forrude og dine airbags arbejder nemlig sammen, og det kan de kun gøre optimalt, hvis din rude er intakt.

Så har du allerede et stenslag, så kontakt et værksted med det samme.

Dæk dit stenslag til med tape indtil reparationen

Hos Carglass arbejder de hver dag med at sørge for sikre og solide forruder til bilister. Her ved de alt om, hvordan du bør håndtere et stenslag i forruden.

En medarbejder fortæller:

”Det første du bør gøre, når du får et stenslag, er at sætte et stykke tape på selve stenslaget. På den måde bliver det holdt rent, og det bliver lettere for os at gøre selve reparationen så usynlig som muligt. Efter påsætningen af tape kontakter du os og booker en tid hurtigst muligt.”

Indtil du kan få repareret dit stenslag, skal du sørge for at undgå kraftig opvarmning eller nedkøling af forruden.

Lær mere om reparation af stenslag i forruden

Hvis du vil lære mere om, hvordan du bør forholde dig til et stenslag, kan du læse mere på: https://www.carglass.dk/om-bilruder. Her kan du blandt andet lære mere om, hvilke typer stenslag der kan repareres. I visse tilfælde bør hele ruden nemlig blive skiftet.

Skulle du gå hen og blive ramt af et stenslag i forruden, så husk på din og din families sikkerhed, og få ruden repareret. En reparation er en lille pris for din egen og din families sikkerhed.

Send til en kollega

0.031