23948sdkhjf

Nyt hovedkontor: tips til en grønnere flytning

Pladsen er blevet trang. Firmaet vokser. Det er blevet tid til at tænke i nye lokaler. Med nye lokaler, følger en flytning.

En flytning kan kræve meget tid og mange ressourcer - også fra jordens side. Som virksomhed har man et ansvar for at tænke i grønnere baner, hvor det tillades.

Derfor bør du overveje, hvordan du flytter så grønt som muligt. Læs med her og få de bedste tips med på vejen til en sikker såvel som grønnere flytning.

Vælg et grønt flyttefirma

Det er langt fra alle flyttefirmaer, der tænker grønne tiltag ind i deres arbejde. Men det gør flyttefirmaet Movato, som findes flere steder i Danmark.

De har en gennemskuelig miljøpolitik, hvor de blandet andet præsenterer, at deres chauffører er uddannet til at køre grønnere, deres flyttekasser er lavet af 100% genbrugsmateriale, samt er FCS-certificeret og meget mere.

Det skal ikke være dyrt at vælge grønt, og de sørger derfor for, at deres service er i den billige ende. De går dog ikke på kompromis med kvaliteten af deres arbjede, men tager udgangspunkt i dig og dine behov.

Lej eller køb genbrugte møbler

Hvis grundne til flytningen er, at firmaet vokser og de gamle lokaler var for små. Så skal du helt sikkert ud og have fat i mere inventar - flere stole, borde og andre lignende sager til at skabe effektive arbejdsstationer.

For at gøre det grønnere - og spare lidt penge - kan du gå på jagt efter genbrugsmøbler til de nye omgivelser. KontorGenbrug er en virksomhed, der netop har specialiseret at passe bedre på miljøet ved at købe, videresælge og leje brugte kontormøbler.

Foruden at du kan købe dit nye inventar hos dem, kan du også sælge gennem dem, hvis du har noget fra det gamle kontor, som trænger til et nyt og kærligt hjem.

På den måde kan andre få glæde af dine brugte møbler, og du kan få glæde af deres.

Fortsæt den grønne tanke

Når du så små et kommet på plads i de nye lokaler, bør du ikke slippe den grønne tankegang. Overvej om el-udbyderen er af den grønne slags, om alt der kan slukkes, slukker ved endt arbejdsdag, og om pærerne i lamperne er sparepære.

Måske alle ansatte har to skærme nu, men i virkeligheden kun behøver en enkelt. Det kan også være, at du vil indføre kødfrie dage i frokostordningen eller noget helt andet.

Mulighederne er mange, så det er bare med at tænke ud af boksen og indføre så mange tiltag, som det giver mening.

Send til en kollega

0.016