23948sdkhjf

Vil du sælge varer på Amazon? Kontakt et Amazon bureau

Denne artikel er sponsoreret af wemarket.dk

De fleste mennesker kender sandsynligvis til Amazon, som er en online markedsplads, hvor man som forbruger kan købe alverdens ting. Hvis du ejer eller arbejder i en virksomhed, der sælger varer, kan Amazon måske være noget for dig. Her kan du få et Amazon bureau til at rådgive og hjælpe dig med processen. Bliv klogere herunder.

Hvad er Amazon?

Som sagt er Amazon en meget stor amerikansk online markedsplads og hjemmeside som sælger mange forskellige ting såsom tøj, elektronik, bøger, møbler og meget mere. Her kan man som forbruger købe varer, men som virksomhed kan man også sælge varer. Amazon sælger varer og produkter til hele verden, og det kan dermed være en kæmpe fordel at sælge varer derinde. Hvis du går og overvejer, om din virksomhed skal sælge jeres varer på Amazon, kan du kontakte et Amazon bureau i Ikast.

Hvem har brug for et Amazon bureau?

Virksomheder der gerne vil sælge varer på Amazon, skal helt klart kontakte et Amazon bureau.  Hvis du er i tvivl, om det kan betale sig at prøve at sælge varer på hjemmesiden, kan du læse med her. Hvis du er brandowner, vil det være en klar fordel at sælge på Amazon. Hjemmesiden giver en god dækningsgrad, som gør at du kan sælge dine varer til fair priser og samtidig stadig konkurrere med virksomheder, der sælger lignende produkter. Et Amazon bureau vil også råde dig til at sælge varer på Amazon som producent – altså at du producerer varer, selvom du ikke ejer et brand. Hvis du er forhandler af produkter fra store brands, og i køber meget stort ind og har bedre dækningsgrader end de fleste, kan I sagtens sælge varer som allerede bliver solgt og udbudt på hjemmesiden – dog til en lavere pris. Hvis din dækningsgrad ikke er høj, vil det være svært at sælge noget på Amazon, bl.a. fordi der er en del udgifter forbundet med at sælge via hjemmesiden.

Hvad koster det?

Omkostningerne på Amazon afhænger af hvad du sælger. Man betaler forskellige andele alt afhængigt af om det f.eks. er tøj, møbler eller fødevarer – hvor tøj er dobbelt så dyrt som fødevarer. Prisen afhænger også af, om du sælger varer via B2B eller B2C. Alt dette kan et Amazon bureau rådgive dig nærmere om, og her kan du også høre meget mere om, om det vil kunne betale sig for din virksomhed at sælge på Amazon, alt efter din virksomheds økonomi og dækningsgrad.

Send til en kollega

0.032