23948sdkhjf

Pladebukning løser udfordringer

Pladebearbejdning er i dag en effektiv og moderne måde at arbejde med fremstillingen af emner på. Man kan den dag i dag vælge mange forskellige metoder inden for pladebearbejdning, og det dækker over mange forskellige processer. En af dem, der har fundet vej frem, er pladebukning, der kan løse mange udfordringer for dig eller din virksomhed. Men hvordan fungerer pladebukning, og hvilke fordele er der ved det?

Hvordan fungerer pladebukning?

Pladebukning, som også bliver omtalt som kantpresning, gør præcis som ordet lægger op til; at bukke en plade. Det er en proces, hvor et emne placeres mellem to presseværktøjer, der trykker emnet med en stor kraft. Den kraft, der trykker på emnet, får det til at bukke sig fra sin originale, flade form og tager udgangspunkt i den ønskede vinkel og udformning. 

Selvom processen i sig selv virker ret simpel, så kan det være svært at holde præcisionen hele vejen igennem. Professionel pladebukning stiller krav til, at man arbejder nøjagtigt, hvilket typisk er inden for 1/100 mm. Derudover skal man tage højde for tilbagefjedring, der sker i takt med, at materialet ændrer sig. Det betyder, at man skal bruge den nyeste teknologi inden for pladebukning, der eliminerer dette problem og sikrer en højere kvalitet.  

Derfor skal du benytte dig af pladebukning

Pladebukning kan bruges til mange forskellige ting. Man kan få mange forskellige udformninger af forskellige typer af materialer, og det betyder, at man bruger det i mange forskellige brancher. Du kan derfor bruge det til mange specialfremstillinger, da der findes mange forskellige typer af pladebukning. Det vil sige, at din egen kreativitet kommer i centrum, og mulighederne er derfor store. Det er dog vigtigt, at du sikrer dig, at det bliver gjort ordentligt, så du får det bedste resultat. 

Pladebukning med professionelt værktøj

Pladebukning er i princippet en simpel proces, men moderne pladebukning stiller høje krav til præcision, kvalitet og ikke mindst erfaring. Hos Mawi Stål og Rustfri står de inde for alle tre ting. De råder over en moderne maskinpark, hvor de er klar til alle slags opgaver og udfordringer, som du eller din virksomhed står overfor. De rådgiver dig, hjælper dig og sætter dine egne behov først. Behovene skal løses i et tæt samarbejde, og de står hele tiden klar til at indgå i dialog med dig omkring dit projekt. 

Send til en kollega

0.031