23948sdkhjf

Flexleasing – en transportmulighed der passer til de fleste

Dette indhold er sponsoreret

Flexleasing er en type leasing, der gør det muligt for dig at lease en bil i mellem 12 og 24 måneder. Denne type leasing passer perfekt til dig, der ønsker at lease en bil i kortere tid, hvorfor denne type leasing har vundet stort indpas på det danske marked. Med flexleasing kan du også vælge at forlænge din leasingperiode med yderligere 12 måneder, men dette skal du dog huske at give besked om, inden din første leasingperiode udløber.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en type leasing, hvor der er fleksibilitet i forhold til både længden af aftalen og kilometerantallet. Det betyder, at man ikke er bundet af en fast periode eller et fast kilometerantal, men selv kan vælge at bestemme disse to ting. Dette giver dig som forbruger mulighed for at tilpasse din leasingaftale, så den passer bedst muligt til dine behov. Derudover har du også mulighed for at returnere bilen uden ekstra omkostninger, hvis du ønsker dette.

Hvilke fordele er der ved at lease en bil i stedet for at købe den?

En af de store fordele ved at lease en bil i stedet for at købe den, er at man ikke behøver tænke på værditabet. Når man køber en bil, så vil den altid tabe værdi, som dog ikke gælder alle biler lige meget. Men generelt set, så vil biler altid tabe værdi, og derfor kan det godt betale sig at lease en bil i stedet for at købe den. På den måde slipper man også for at skulle tænke på forsikringer og andre udgifter til bilen, da dette typisk er inkluderet i lejen. Yderligere kan det også være en fordel, hvis man har et firma, da man typisk kan få fradrag på lejen af bilen.

Leasingbil eller privatbil – hvad passer bedst til dig?

Der er både fordele og ulemper ved at lease en bil i forhold til at købe sin egen. En af de store fordele ved at lease en bil er, at du ikke behøver at bekymre dig om værditabet på din bil. En anden stor fordel ved leasingbiler er ofte, at man har mulighed for at køre i en mere dyr og prestigefuld model end normalt, da man jo ikke betaler hele prisen selv. For en af de store ulemper ved privatbiler er typisk prisen, især hvis du ønsker en dyrere luksus model. 

Flexleasing er dermed en transportmulighed, der passer til de fleste, og det er denne type leasing, som mange virksomheder vælger, da denne leasingaftale rummer adskillige fordele. 

Send til en kollega

0.016