23948sdkhjf

Træt af tomkørsel som vognmand? Undgå det og øg din indtægt

Når der skal fragtes en vare frem til en specifik destination, står vognmanden og chaufføren ofte i en ugunstig situation, når fragten er afleveret og hjemturen skal til at begynde. Her er lastrummet tomt, og selvom vognmanden sagtens kan have en masse godt gods med på hjemturen også, så ender mange ture som tomkørsel, fordi det er svært at finde fragtopgaver, der passer med tid og sted i forhold til fragtfirmaets andre opgaver.

Det er en skam, for der er mange fragtopgaver rundt omkring i landet, som bare venter på at blive udført. I stedet ender mange chauffører med at bruge en stor del af deres arbejdsdag på tomkørsel, hvilket både er et problem for vognmandens økonomi og for miljøet.

Men vidste du, at der findes en platform, som giver dig mulighed for at undgå tomkørsel og øge din indtægt? Læs mere og tilmeld dig her og bliv klogere på, hvordan du kan undgå tomkørsel i din vognmandsforretning.

Forbinder fragtmænd og kunder i et nemt system

Fragtopgaver.dk kom til verden i 2012, og systemet har på mange måde været med til at revolutionere fragtmarkedet. Før 2012 var der ingen nem måde for fragtmænd at finde deres kunder på og omvendt, men på fragtopgaver.dk har du nu altid en nem mulighed for at blive forbundet med dine kunder.

Fragtmænd.dk er et effektivt returgodssystem, der gør fragtmarkedet mere overskueligt for både vognmæng og kunder, og systemet skaber således værdi for begge parter.

For dig som vognmand betyder systemet helt konkret, at du altid nemt kan byde ind på fragtopgaver, som lægges op på platformen, så du kan planlægge en dagligdag uden tomkørsel. Dette giver mulighed for at øge din indtægt i det daglige og generelt undgå meningsløse tilbagekørsler.

En platform med alt inkluderet

Når du tilmelder dig som vognmand på fragtopgaver.dk, bliver du en del af en platform, som tager hånd om alle aspekter af fragtopgaven. Systemet faciliterer alle de trin, der er en del af en fragtopgave, så du bare skal læne dig tilbage og byde ind på de fragtopgaver, som passer ind i dit skema. 

På fragtopgaver.dk bliver deres således taget hånd om alt fra tilbudsgivning, kommunikation, forsikring og så videre, så opgaven bliver så simpel og effektiv som muligt for både dig og kunden. Derfor skal du bare bruge din energi på at planlæge transporten og udføre kørslen i det daglige.                                              

Send til en kollega

0.078