23948sdkhjf

Jyske bilforhandlere: Derfor bør I bruge video i jeres markedsføring

Det er en mærkelig tid for bilforhandlere. På den ene side er biler og motorcykler i højere kurs end nogensinde før – men salget af nye personbiler falder alligevel. Pandemi, krig og mangel på mikrochips har givet lange leveringstider, hvilket gør det svært at møde efterspørgslen. Umiddelbart lyder det som en ideel situation for forhandlere. Men hvis kunderne ikke skal blive trætte af at vente, er det vigtigere end nogensinde at fastholde deres interesse med god markedsføring.

Her kan en video af kvalitet gøre underværker: De er fængende, viser produktet frem lynhurtigt, er nemme at dele – og det er kun toppen af isbjerget. Læs videre for at blive klogere på de mange fordele ved at markedsføre jeres biler til jeres jyske opland med en videoproduktion i topklasse.

Gør noget anderledes – og fang kundernes opmærksomhed

Når man tænker på, hvor populært videoformatet er, er det mildest talt chokerende hvor få bilforhandlere, der vælger at investere i det. Biler er jo netop en af de varer, der står allerstærkest visuelt, og de gør sig generelt utroligt godt på video. Selvfølgelig producerer mange mærker deres egne, storstilede reklamer. Men når det kommer til genkendelighed og identifikation, så slår intet en lokalt filmet video. Med billeder af jeres biler glidende gennem storslåede, jyske landskaber kan kunden levende forestille sig, at de selv sidder bag rettet – og det øger chancen for, at de lægger vejen forbi jeres forhandler for at se på sagerne i virkeligheden.

Når I vælger at få produceret video i Nordjylland, hjælper I desuden ikke blot kunden med at forestille sig en af jeres biler i deres liv. I sender også et klart signal om, at I er en del af det lokalområde, de kender og har tillid til – og at de kan stole på, at I kender deres reelle behov og forstår den hverdag, de skal bruge bilen i.

Gå målrettet efter bilentusiasterne

Det er ikke alle, der har interesse i at købe en bil. Derfor skal du selvfølgelig heller ikke bruge krudt på at appellere til folk, det ikke er relevant for. I stedet for at skyde med spredehagl handler det om at ramme den rigtige målgruppe. Med en video- og filmproduktion i Jylland appellerer du du både rent visuelt til de lokale – og du bruger et format, som klarer sig fremragende på sociale medier og Google. I dag er der rig mulighed for at tilpasse din annoncering, så du kun kommer ud til folk, der er interesserede i de biler, du sælger. Så det er klart værd at investere i videoer, der er tilpassede de forskellige platforme.

Når det kommer til videoproduktionens indhold, handler det om at finde de rette vinkler på bilen. Du går efter at fremhæve, mærket, hvad den egentlig kan og selvfølgelig den køreoplevelse, du vil sælge til potentielle kunder. Det skader som vi tidligere kom ind på bestemt heller ikke at få Jyllands smukke landskab med – og bruger I en lokal videoproducent som f.eks. Rahbek Media er I sikre på, at de kender kundegrundlaget og området mindst lige så godt som jer.

Send til en kollega

0.047