23948sdkhjf

Få rabat på din næste tankning

Har man et arbejde, hvor man kører mange kilometer, er det rart, hvis man har en god og behagelig bil. Nogle har en firmabil, mens andre bruger sin egen. Det kommer an på, hvilken aftale man har lavet med sit arbejde. Men når man bruger mange timer ude på vejene, betyder det også, at bilen bruger brændstof. Der findes et hav af valgmuligheder, når man skal tanke bilen. Mange undersøger, hvor det er billigst, så man får mest for prisen. Det kan man spare mange penge på, når man ligger og kører mange kilometer og bruger meget brændstof. Men jagten på det billigste sted, kan også være hårdt, og derfor kan det være en fordel at have et benzinkort.  

Undgå flere kort

Hvis man kører mange kilometer, skal man overveje at bestille et benzinkort. Med et benzinkort får man mange fordele, som er en god idé at udnytte, når muligheden byder sig. Man kan opnå rabatter på brændstof, derudover er der også andre fordele. Hvis man er træt af at have mange forskellige kort, findes der også en god løsning på det. Det er muligt at få slået sit Mastercard sammen med sit benzinkort. Det betyder, at man har én samlet løsning, hvor man kan bruge det samme kort overalt. Derudover er man også automatisk med i et fordelsprogram, som giver adgang til den billigste bilvask, så man altid har en bil, som står knivskarp til alle anledning. Hvis det er en firmabil, er det også rart at kunne virke mest præsentabel, når man besøger kunder, hvilket en ren bil vil give.

Spar penge og udnyt benzinkortet

Det er altid sjovt at spare penge, og det er muligt med et benzinkort, da der er mange fordele, som man får lige ved hånden. Når muligheden er så stor, er det dumt ikke at udnytte den. Det kræver ikke det store at komme i gang, da det er gratis at oprette sig, både som privatperson men også erhverv. Derfor er der ingen undskyldninger, hvis man gerne vil spare penge. Pengene man sparer, kan man i stedet bruge på noget sjovt. Når man bruger mange timer ude på vejene, bruger man automatisk brændstof, det betyder, at man skal tanke forholdsvis tit. Hvis man har et benzinkort, kan man få 10 øre rabat pr. liter brændstof, både på benzin og diesel. Rabatten trækkes fra den pris, som man ser på stationen.

Send til en kollega

0.016