23948sdkhjf

HAUTEK lastbil vaskeanlæg der klare de STORE og små opgaver

Sælges
Udløber
30. juni 2021
Stand
Ny
Producent
ISTOBAL

https://hautek.dk/lastbil-vaskeanlaeg/

HAUTEK Wash & Water System ApS har agenturet på ISTOBAL´s vaskeanlæg, på grund af at de er førende inden for fremstilling af vaskesystemer til tunge køretøjer som lastbiler og udstyr til vaskehaller og kan derfor altid tilbyde den helt rigtige løsning til enhver type vognpark indenfor de tunge køretøjer.

Vores kunder i den tunge erhvervssektor har helt særlige behov. Derfor har HAUTEK stor glæde af ISTOBAL´s udvikling af en produktserie specielt til vask af erhvervskøretøjer med anvendelse af den seneste teknologi, og det er centralt for HAUTEK Wash & Water System ApS altid at tage højde for disse kunders behov – for eksempel kompakt rengøringsudstyr med et robust og pålideligt mekanisk design, der sikrer effektiv vask af kundernes flåde af tunge køretøjer.

Hvert eneste år videreudvikler ISTOBAL sine produkter til lastvognsvask og pleje af alle typer køretøjer, og derfor repræsenterer HEAVYWASH-serien de seneste innovationer på markedet. Det er HAUTEK glad for at være en del af.

HAUTEK/Istobal udstyr til lastbilvask giver de bedste anvendelsesmuligheder, der passer til de særlige krav, der stilles til vask af varevogne, lastvogne, anhængere og specialkøretøjer som f.eks. tankvogne eller køretøjer til brug i den offentlige sektor.

Innovation, kvalitet og pålidelighed er hovedprincipperne i serien HEAVYWASH, der altid overgår forventningerne hos kunderne i netop den tunge køretøj sektoren.
Sælger
Hautek Wash & Water System ApS

Hautek Wash & Water System ApS
Julius Jepsens Vej 115
7100 Vejle
Danmark

H.P. Hau
Telefon: +45 29386346


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.125