23948sdkhjf

Metalbåndsave

Sælges
Udløber
29. februar 2024
Stand
Ny

Vi tilbyder professionelle metalbåndsave af højeste kvalitet til metalindustrien. Som altid er det rette værktøj afgørende for det endelige resultat. Derfor tilbyder vi professionelle metalbåndsave af højeste kvalitet, som kan klare selv de mest tunge metalelementer. Fælles for alle vores metalbåndsave er den høje kvalitet og det brugervenlige design, som sikrer et professionelt resultat. Du er derfor sikret en kvalitets metalbåndsav du kan have i mange år, når du handler hos os. Hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge, eller du blot har spørgsmål til eksempelvis pris eller uddybende specifikationer, skal du ikke tøve med at kontakte os, vi sidder altid klar med råd og vejledning omkring vores forskellige metalbåndsave.

Vi tilbyder følgende produkter indenfor metalbåndsave: 


Bigstone CF-1000DMS Heavy Duty Semi-auto dobbelt midterskære metalbåndsav har et ekstra kraftig dobbeltsøjle design med lineær styringsvej og automatisk placering af styrearmen. 


Bigstone CF-260AW Fuldautomatisk metalbåndsav med dobbelt ophæng feedtilførselssystem og hydraulisk skruestik fremføring. 


Klik ind på de forskellige metalbåndsave for at læse mere om de forskellige modeller, specifikationer og anvendelsesmuligheder. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for råd og vejledning til vores metalbåndsave, skal du endelig kontakte os på telefon.
Sælger
A/S Kurt Rasmussen Værktøjsmaskiner eftf.

A/S Kurt Rasmussen Værktøjsmaskiner eftf.
Marsalle 7
8700 Horsens
Danmark

Pia Jensen
Telefon: +45 86951711

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.125