23948sdkhjf

CNC-maskiner

Sælges
Udløber
29. februar 2024
Stand
Ny

Vi  tilbyder professionelle CNC-maskiner til bearbejdning af diverse metalemner. Hvad end formålet er, har vi den rette maskine til dig. Vi tilbyder flere forskellige mærker og modeller af CNC-maskiner. Ens for alle maskiner er den høje kvalitet og det brugervenlige design. Ved at købe din CNC-maskine hos os er du sikret et ensartet og professionelt emner. Hvis du mangler råd og vejledning omkring valget af den rette CNC-maskine eller har du blot spørgsmål vedrørende specifikationer, pris eller lignende, så er vi altid klar til at hjælpe dig på telefonen. Du kan se vores udvalg af CNC-maskiner i nedenstående menu, hvor du kan læse meget mere om specifikationer og anvendelsesmuligheder.

Vi tilbyder følgende produkter indenfor CNC-maskiner: 
Manford VX-600 serien er et 5 akset bearbejdningscenter, der kan løse komplekse arbejdsopgaver blot via en enkelt opsætning

LILIAN serien tilbyder et komplet sortiment af CNC & VMC-maskiner

KASUGA serien har konkurrencemæssige fordel af en kombination af japansk design og en taiwanesiskfremstilling. 


Klik ind på de forskellige CNC-maskiner for at læse mere om de forskellige modeller, specifikationer og anvendelsesmuligheder. Hvis du har yderligere spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os over telefonen, vi er altid klar med råd og vejledning.

Følg A/S Kurt Rasmussen Værktøjsmaskiner eftf. på Linkedin.
Sælger
A/S Kurt Rasmussen Værktøjsmaskiner eftf.

A/S Kurt Rasmussen Værktøjsmaskiner eftf.
Marsalle 7
8700 Horsens
Danmark

Pia Jensen
Telefon: +45 86951711

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.12