23948sdkhjf

Vælg den rette bomlift til jobbet

Udlejes
Udløber
25. august 2023
Stand
Ny

Mangler du en bomlift til dit projekt, og er du i tvivl om hvilken maskine der er den rette? 

Til både sikker og effektiv udførelse af opgaver i højden, er udvalget af forskellige lifte stort, og det kan vise sig uoverskueligt at danne sig et overblik. Bomlifte er et ideelt valg til opgaver i højden, da liften tilbyder operatøren stor fleksibilitet og rækkevidde med smart udstyr tilgængeligt. 

Hvad typer bomlifte findes der? 

Inden for bomlifte findes der to forskellige typer: Den ligearmede bomlift og knækarms bomliften. En ligearmet bomlift består af forskellige sektioner, der kan bøje i forskellige vinkler, hvilket tillader operatøren at nå hen over og uden om forhindringer. knækarms bomlifte muliggør en hurtig forlængelse af bommen, og tilbyder yderlig rækkevidde. De har også svingende akser og firehjulstræk, hvilket sikrer maksimal fleksibilitet og ydeevne. 

Specifikationer: 
Ligearmet bomlift:

  • Ideel ved opgaver med snævre arbejdsområder
  • Kan nå hen over udfordringer
  • 4WD trækkraft tillader en stigningsevne på op til 40%

Knækarms bomlift: 

  • Svingende akser tillader maksimal ydeevne i terræn 
  • Større horisontal rækkevidde

Diesel motor eller 100% elektricitet? 

Både ligearmede bomlifte og knækarms bomlifte finder du hos Riwal, både i diesel udgave eller som værende 100% elektrisk. De elektriske maskiner har ingen udledning og er støjfri, hvilket gør dem ideelle til arbejde på lokationer med støj restriktioner, samt indendørs arbejde da liftene kører på specielle dæk som ikke laver plamager. De dieseldrevne bomlifte er ideelle til større byggeri og industrielt arbejde, da de med stor stabilitet kan navigere og køre i ujævnt terræn. Derfor bør faktorer så som fysiske krav, terræn, rækkevidde m.m. spille ind ved valget af bomlift. 

Vil du vide mere? 

Ønsker du det fulde overblik over forskellene på en ligearmet bomlift og en knækarms bomlift? Så kan du læse vores seneste blogopslag, som giver et grundigt overblik over bomliftene og yderligere specifikationer. 
Udlejer
Riwal Danmark A/S

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Danmark

Telefon: +45 70100097

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt udlejer

Send til en kollega

0.172