23948sdkhjf

Valk Welding svejsebrænder med integreret servodrevet trådmotor

Sælges
Udløber
30. august 2023
Stand
Ny

Specielt til Super Active Wire-processen har Panasonic udviklet en svejsebrænder med integreret servodrevet drivaggregat, hvor styringen via den unikke Tawers-platform sker via den samme CPU som robotten og strømkilden. Afstanden mellem drivmotoren og lysbuen er reduceret til det absolutte minimum, hvilket sikrer en meget høj lysbuestabilitet.

For at opfylde de højere krav, som Valk Welding stiller til svejsebrændere, udvikler og producerer vi vores egen kalibrerede VWPR-brænderlinje, herunder kalibrerede sikkerhedsholdere og "long life"-slangepakker.
Med den nye VWPR QE SERVO PULL III-svejsebrænder kombinerer vi Panasonics teknologi med den meget høje kvalitet af vores kalibrerede VWPR-brændere for at kombinere det bedste fra begge verdener til en svejsebrænder af meget høj kvalitet med mange fordele.

Med den anvendte servoteknologi udmærker Servo Pull III sig ved at reducere svejsesprøjt (op til 99 % mindre). Desuden er der takket være Super Active Wire Process mindre varmetilførsel til materialet, hvilket gør det muligt for Servo Pull III at svejse tynd plademateriale bedre. Grundlaget for Servo Pull III er identisk med grundlaget for Valk Welding

Servo-TIG-løsningen

, hvilket gør det muligt for kunden at svejse både SAWP MIG og DC TIG i et system, hvis det ønskes.

Servo Pull III kan anvendes til stål, rustfrit stål og aluminium.
Sælger
Valk Welding DK A/S

Valk Welding DK A/S
Fabriksvej 6
5580 Nørre Aaby
Danmark

Allan S Nielsen
Telefon: +45 20460856
Fax: +45 64421202

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.109