23948sdkhjf
Del siden
Sælges

LASTO mini pallegaffel - Fyns Kran Udstyr

Udløber
30. november 2099
Stand
Ny
Producent
LASTO

Fyns Kran Udstyr er din pålidelige leverandør af den smarte Lasto mini pallegaffel, et mærke af høj kvalitet fra Sverige, der er specialiseret i at fremstille pallegaffler. Vi er stolte af at have et bredt udvalg af produkter fra Lasto i vores sortiment, herunder denne fantastiske mini-model. Vores samarbejde med Lasto giver os mulighed for at tilbyde vores kunder standardmodeller, der opfylder deres behov, men vi kan også skræddersy løsninger efter kundeønske.

Lasto standardmodellen er designet til at imødekomme kravene i de fleste løfteopgaver og har en imponerende WLL (løftekapacitet) på 1500 kg. Denne pallegaffel har dog en unik funktion, der gør den endnu mere imponerende - når den er sammenklappet, er dens bredde kun 320 mm! Dette gør det nemt at opbevare og transportere gafflen, især på trange arbejdspladser, hvor pladsen er træng. Med denne mini-model fra Lasto kan du være sikker på, at du får en pålidelig og effektiv løsning til dine løftebehov.

Men det stopper ikke her! Vi hos Fyns Kran Udstyr forstår, at vores kunders behov kan variere, og derfor tilbyder vi også specialfremstillede løsninger fra Lasto. Hvis du har specifikke krav eller ønsker, såsom en anden løftekapacitet eller dimensioner, kan vi arbejde tæt sammen med Lasto for at skabe en pallegaffel, der passer præcis til dine behov. Vi tror på, at skræddersyede løsninger er vejen frem, når det kommer til at opfylde vores kunders unikke behov.

Med vores mini pallegaffel fra Lasto får du ikke kun et pålideligt produkt, men også et produkt, der er designet med fokus på kvalitet og holdbarhed. Lasto er kendt for deres høje standarder og bruger kun de bedste materialer til at fremstille deres pallegaffler. Dette sikrer ikke kun en lang levetid for produktet, men også en sikker og effektiv løfteoplevelse for dig og dit personale.

Udover at tilbyde mini modellen, der er perfekt til trange områder, har Lasto også et bredt udvalg af andre pallegaffler, der kan imødekomme forskellige behov. Uanset om du har brug for en pallegaffel til tung løft, specialmaterialer eller andre specifikke formål, har Lasto en løsning til dig. Vi hos Fyns Kran Udstyr er her for at hjælpe dig med at finde den rigtige pallegaffel til dine behov og sikre, at du får en løsning, der passer til dine præferencer og arbejdskrav.

Så uanset om du har brug for en standard mini pallegaffel eller en specialfremstillet løsning, er vi her for at hjælpe dig med at finde det perfekte produkt fra Lasto. Vi er stolte af at være en autoriseret forhandler af Lasto og ser frem til at hjælpe dig med at opfylde dine løftebehov på den bedst mulige måde. Lad os sammen finde den rette pallegaffel, der hjælper dig med at optimere din arbejdsplads og øge effektiviteten. Kontakt os i dag og lad os starte på rejsen mod den perfekte løsning!

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Kontaktperson

FKUA
Fyns Kran Udstyr A/S
fku@fku.dk

Send til en kollega

0.047