23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Mandskabskurve fra Fyns Kran Udstyr

Udløber
4. december 2099
Stand
Ny
Producent
Fyns Kran Udstyr A/S

Hvis du ønsker at arbejde sikkert i højderne, har Fyns Kran Udstyr den perfekte løsning til dig - vores fantastiske mandskabskurve! Disse kurve er af enestående kvalitet og har været en uundværlig del af det danske erhvervsliv i mange år. 
 
En ting, der gør vores mandskabskurve unikke, er, at de alle sammen bliver produceret lige her i Danmark på vores eget værksted. Dette giver os mulighed for at opretholde den højeste standard og kvalitetskontrol i hele produktionsprocessen. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder mandskabskurve, der er skabt med dedikation og ekspertise. 
 
Derudover vil vi gerne introducere dig til vores fantastiske sammenklappelige model. Denne model er perfekt til dig, der ønsker en ekstra nem opbevaringsløsning. Når du ikke bruger mandskabskurven, kan du blot folde den sammen og gemme den væk uden at skulle bekymre dig om pladsmangel. Det er virkelig en gamechanger! 
 
Der er dog nogle nye regler, der skal overholdes, når det kommer til mandskabskurve. Det er nu et lovkrav, at alle mandskabskurve skal have en låge. Dette er en vigtig sikkerhedsforanstaltning, der er blevet indført for at beskytte operatørerne. Men bare rolig, hvis du allerede ejer en ældre model uden en låge, er det stadig tilladt at bruge den. Reglerne gælder kun for nyerhvervede mandskabskurve. Vi er stolte over at kunne fortælle, at vores mandskabskurve selvfølgelig opfylder denne nye krav. 
 
Lad os også tale om nogle tekniske detaljer ved vores mandskabskurve. Disse kurve har en egenvægt på 350 kg, hvilket giver dem en solid og stabil struktur. Du kan være sikker på, at vores mandskabskurve er bygget til at holde. De er produceret i henhold til DS EN 14502-1 standarden, hvilket betyder, at de er blevet testet og godkendt af eksperter inden for branchen. 
 
Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker at få mere information om vores mandskabskurve, er du mere end velkommen til at kontakte vores dygtige team. Vi er her for at hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning for dit arbejde i højden. Ring til os på 70 15 20 15 eller send os en e-mail på fku@fku.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og besvare alle dine spørgsmål med glæde og ekspertise. 

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Kontaktperson

FKUA
Fyns Kran Udstyr A/S
fku@fku.dk

Send til en kollega

0.047