23948sdkhjf
Del siden
Sælges

KITO ERIKKILA Prosystem traverskran fra Fyns Kran Udstyr

Udløber
2. februar 2099
Stand
Ny
Producent
KITO ERIKKILA

KITO ERIKKILA Prosystem traverskran fra Fyns Kran Udstyr er en af vores mest populære kraner, og det er ikke uden grund. Prosystemet er designet til at være ekstremt modulærbart og fleksibelt, hvilket gør det til en ideel løsning for virksomheder, der har brug for at kunne tilpasse deres løfteudstyr efter deres specifikke behov.

Det modulære design af Prosystemet gør det muligt at tilpasse kranen til forskellige layouter og rumstørrelser, hvilket gør det til en alsidig løsning for mange virksomheder. Med boltforbindelser kan kranen nemt udvides eller ændres efter behov, hvilket sikrer, at den kan vokse i takt med virksomhedens krav.

En anden fordel ved Prosystemet er de patenterede løbekatte, der giver en hurtig og lydløs bevægelighed. Dette gør det nemt at manøvrere byrder rundt på en effektiv og sikker måde. Og hvis det er nødvendigt, kan byrden også nemt skubbes manuelt, hvilket giver ekstra fleksibilitet i brugen af kranen.

For virksomheder, der foretrækker elektrisk styring, kan Prosystem traverskranen leveres med denne mulighed. Dette giver en yderligere grad af kontrol og præcision, hvilket kan være afgørende i visse industrier eller arbejdsmiljøer.

Når det kommer til installation, leveres Prosystemet med en række forskellige monteringsbeslag, hvilket gør det nemt at tilpasse ophænget i bygningens konstruktion. Dette sikrer en problemfri og sikker installation, der passer perfekt til virksomhedens behov.

Når det kommer til løftekapacitet, har KITO ERIKKILA Prosystem traverskran en maksimal løftekapacitet på 2.000 kg. Hos Fyns Kran Udstyr kan vi dog levere alle typer kraner med løftekapacitet på op til 120 tons, hvilket betyder, at vi kan imødekomme selv de mest krævende løfteopgaver.

Hos Fyns Kran Udstyr forstår vi, at vores kunder har brug for hurtige svar og pålidelige løsninger. Derfor kan du få en budgetpris på en Prosystem traverskran på under 24 timer. Vi er her for at sikre, at din virksomhed får det rette løfteudstyr til dine specifikke behov, og vores ekspertteam står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Kontaktperson

FKUA
Fyns Kran Udstyr A/S
fku@fku.dk

Send til en kollega

0.093