23948sdkhjf

Q-System´s PallEvator Q1 til automatisk stabling eller nedstabling af paller

Sælges
Udløber
30. marts 2019
Stand
Ny
Producent
Dansk

Pallemagasinet PallEvator Q1 er beregnet til automatisk stabling paller, men pallemagasinet kan naturligvis også bruges til at nedstable paller, så du på denne måde kan undgå manuel pallehåndtering og samtidig skåne pallerne.

PallEvator Q1 er et elektrisk pallemagasin og er derved yderst fleksibelt, da pallemagasinet kan placeres, hvor der er 230 V.

Ved brug af PallEvator Q1 foregår pallehåndteringen nu i gulvhøjde, da brugerne blot kører de tomme paller ind i pallemagasinet med en palleløfter eller elstabler.

Pallemagasinet er udstyret med fotoceller som dels har en sikkerhedsfunktion men samtidig aktivierer pallemagasinet, så dette stabler eller nedstabler de tomme paller.

Betjeningspanelet er nemt og simpelt at bruge, da brugerne nemt og hurtigt kan skifte mellem den automatiske eller manuelle funktion samt stabling eller nedstabling af pallerne.

For yderligere informationer omkring vores pallemagasiner kan du gå ind på vores hjemmeside.

Vi tilbyder naturligvis også vores kunder at prøve pallemagasinet i 14 dage. På denne måde sikrer vi, at løsningen er den helt rigtige.

På vores hjemmeside https://q-system.com/produkter/pallevator-pallemagasiner/ kan du finde yderligere informationer omkring vores elektriske pallemagasiner.

Kontakt os gerne hvis du ønsker yderligere informationer.

Q-System
8694 3277
Mail: mail@q-system.dk


Sælger
Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System
Hjaltevej 16, Skovby
8464 Galten
Danmark

Jorge Rico
Telefon: +45 86943277
Fax: +45 86946532


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.16