23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
16.09.2020
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Investeringsfonden for Udviklingslande

Udbud af rejsebureauydelser - Investeringsfonden for Udviklingslande


Investeringsfonden for Udviklingslande

OpgavebeskrivelseAftalens ydelser er rejsebureauydelser. Opgaven består af bestilling, udstedelse og fakturering af billetter og reservationer til rejseaktiviteter indeholdende flyrejser, billeje i udlandet, togrejser i udlandet og hotelophold samt eventuelt visumhåndtering og legalisering af dokumenter. Der skal ydes kompetent faglig sparring til ordregivers rejsende, specielt i forbindelse med rejser af mere kompleks karakter.

I 2019 blev der udstedt 870 fakturaer. Det samlede rejsebudget (fly, tog, hotel og billeje) forventes at være ca. 5-6 mio. DKK pr. år.

Rammeaftalebilag 2: Kravspecifikation indeholder en uddybende beskrivelse af den udbudte ydelse.

Rammeaftalen dækker perioden 1. januar 2021 – 31. december 2024.
Annonceret16. september 2020 15:00:00 CEST
Deadline20. oktober 2020 14:00:00 CEST
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeTjenesteydelser
UdbudsformOffentligt/åbent udbud
CPV kode63510000, 63000000, 63515000, 63516000
MyndighedstypeAndet

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmaterialehttp://eu.eu-supply.com/ctm/Supplier/PublicPurchase/279387

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierØkonomisk mest fordelagtige bud
UdvælgelseskriterierForud for tilbudsvurderingen foretager ordregiver en egnethedsvurdering af de indkomne tilbud, med baggrund i de af tilbudsgiver fremsendte oplysninger og erklæringer som angivet nedenfor:

• Underskrevet tro og love-erklæring på, hvorvidt tilbudsgiver har ubetalt forfalden gæld til det offentlige i henhold til Udbudslovens § 135, stk. 3 vedhæftes tilbuddet - Udbudsbilag A kan anvendes.
• Referenceliste (op til 5 ref.) over lignende opgaver som tilbudsgiver via sin virksomhed eller som ansat har leveret eller leverer tilsvarende til. Referencelisten bør indeholde kundenavn, kontraktperiode og opgavebeskrivelse - Udbudsbilag B kan anvendes.

Ordregiver vil udelukke en tilbudsgiver fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis tilbudsgiveren er omfattet de udelukkelsesgrunde, der er anført i Udbudslovens:

• § 135, stk. 3

Ordregiver vil udelukke en tilbudsgiver fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis tilbudsgiveren ikke opfylder følgende minimumskrav til egnethed:

Teknisk og faglig formåen:

• Referencelisten skal minimum indeholde 1 reference, hvor tilbudsgiver via sin virksomhed eller som ansat, inden for de sidste 3 år, har leveret eller leverer rejsebureauydelser

Kontaktperson

NavnStig Rytter
Telefon+45 66133331
E-mailstig.rytter@d-s-r.dk

Ordregiver

NavnInvesteringsfonden for Udviklingslande
AdresseFredericiagade 27
1310 København K
DK
Telefon+45 33637500
E-mailstig.rytter@d-s-r.dk
WWWhttps://www.ifu.dk/

Modtager af tilbud

NavnStig Rytter (på vegne af ordrgiver)

Kommentarer

Kommentarer til ændringerDette udbud gennemføres elektronisk via Dansk Servicerådgivnings portal for elektronisk tilbudsafgivelse i EUS Complete Tender Management (CTM Systemet) på https://www.eu-supply.com/dsr.asp. Tilbudsgiver skal selv tilmelde sig udbuddet og afgive tilbud via CTM Systemet.

Såfremt tilbudsgiver ikke allerede er registreret i CTM systemet, skal dette gøres via hjemmesiden https://www.eu-supply.com/dsr.asp. Når der er logget på CTM Systemet, skal der klikkes på linket »Offentliggjorte udbud« og det konkrete udbud findes. Der fås adgang til udbuddet ved at trykke på knappen »Accepter«.

Tilbudsgiver skal selv holde sig orienteret i CTM systemet, hvor spørgsmål/svar offentliggøres.

Hver tilbudsgiver kan alene afgive et tilbud. Tilbudsgivers omkostninger i forbindelse med afgivelse af tilbud er ordregiver uvedkommende.

I øvrigt henvises til det komplette udbudsmateriale som er tilgængeligt i CTM-systemet på det konkrete udbud under ”Se udbudsdokumenter”.

Send til en kollega

0.047