23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
03.03.2016
Udbudstype
Forhåndsmeddelelse

Udbyder

Jysk Fællesindkøb

Høring af udbudsmateriale til påtænkt udbud kaffe, te og tilbehørsprodukter samt kaffemaskiner/-automater og service til Jysk Fællesindkøb


Jysk Fællesindkøb

   
Opgavebeskrivelse Jysk Fællesindkøb påtænker at udbyde levering af kaffe, te og tilbehørsprodukter samt kaffemaskiner/-automater og service.

For at sikre at der ikke udelukkes gode tilbud pga. af uhensigtsmæssige krav, har Skanderborg Kommune, som tovholder i forbindelse med udbuddet, valgt at lave en høring af det foreløbige materiale.

Vi indbyder alle potentielle leverandører til at gennemgå det vedlagte materiale og fremsende høringssvar med kommentarer om fundne uhensigtsmæssigheder, samt forslag til forbedringer.

Høringssvarene vil efterfølgende blive behandlet af tovholder, og hvis det findes hensigtsmæssigt af den brugergruppe, som er nedsat blandt de deltagende kommuner. Efter høringsfristens udløb vil vi vurdere hvorvidt høringssvarene giver anledning til ændringer i materialet.

Materialet kan hentes på www.skanderborg.dk/udbud eller rekvireres ved henvendelse til Udbudskonsulent Trine Flodgaard Lindbæk på e-mail tfl@skanderborg.dk.
Annonceret 3. marts 2016 15:15:00 CET
Udbudstype Mindre danske udbud
Myndighedstype Kommune

Kontaktperson

Ordregiver

Navn Skanderborg Kommune // CVR:29189633
Adresse Adelgade 44
8660 Skanderborg
DK
Telefon +45 87947182
E-mail tfl@skanderborg.dk
WWW www.skanderborg.dk/udbud

 

Send til en kollega

0.047