23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2017/S 114-229634
Offentliggjort
Udbudstype
Offentligt udbud

Vindere

Transport til og fra Drogden Kystudkigstation og Nordre Røse fyr

(25.10.2017)
Rederiet Gerda IV I/S
Badstuevælen 2 A
2791 Dragør

Transporttjenester ad vandvejen


Udbudsbekendtgørelse

Tjenesteydelser

Direktiv 2014/24/EU

Del I: Ordregivende myndighed

I.1) Navn og adresser
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
16-28-71-80
Lautrupbjerg 1-5
Ballerup
2750
Danmark
Kontaktperson: Martin Sigsgaard
Telefon: +45 72814224
E-mail: fmi-id-slu04@mil.dk
NUTS-kode: DK

Internetadresse(r):

Overordnet internetadresse: https://www.ethics.dk/ethics/eo#/b2782323-7fee-4c19-9dcc-3965dd191b39/homepage

Internetadresse for køberprofilen: www.fmi.dk

I.2) Fælles udbud
I.3) Kommunikation
Udbudsmaterialet er gratis, ubegrænset og fuldt tilgængeligt på: https://www.ethics.dk/ethics/eo#/b2782323-7fee-4c19-9dcc-3965dd191b39/homepage
Yderligere oplysninger fås på den ovennævnte adresse
Bud eller ansøgninger om deltagelse skal sendes elektronisk via: https://www.ethics.dk/ethics/eo#/b2782323-7fee-4c19-9dcc-3965dd191b39/homepage
Bud eller ansøgninger om deltagelse skal sendes til den ovennævnte adresse
I.4) Type ordregivende myndighed
Ministerium eller en anden myndighed på nationalt plan eller forbundsplan, herunder regionale eller lokale afdelinger
I.5) Hovedaktivitet
Forsvar

Del II: Genstand

II.1) Udbuddets omfang
II.1.1) Betegnelse:

Transport til og fra Drogden Kystudkigstation og Nordre Røse fyr.

II.1.2) Hoved-CPV-kode
60600000
II.1.3) Kontrakttype
Tjenesteydelser
II.1.4) Kort beskrivelse:

Aftalen vedrører transport af personel og gods (herunder ferskvand og miljødiesel) til og fra Drogden Kystudkigsstation og Nordre Røse fyr.

Forsvaret skal vedligeholdelse og sikre forsyninger til og fra hhv. Drogden Kystudkigsstation og Nordre Røse Fyr, samt sikre at Drogden Kystudkigsstation er bemandet døgnet rundt. Der skal derfor udarbejdes en rammeaftale omhandlende transport af personel og gods til hhv. Drogden Kystudkigsstation og Nordre Røse Fyr, som er beliggende i Øresund. Rammeaftalen erstatter eksisterende rammeaftale som udløber medio 2017.

II.1.5) Anslået samlet værdi
Værdi eksklusive moms: 2 400 000.00 DKK
II.1.6) Oplysninger om delkontrakter
Kontrakten er opdelt i delkontrakter: nej
II.2) Beskrivelse
II.2.1) Betegnelse:
II.2.2) Supplerende CPV-kode(r)
60610000
60650000
II.2.3) Udførelsessted
NUTS-kode: DK
II.2.4) Beskrivelse af udbuddet:

Leverandøren skal sejle mandskab og forsyninger til hhv. Drogden Kystudkigsstation og Nordre Røse fyr. Der skal ske en fast skiftning af mandskabet på Drogden Kystudkigsstation hver onsdag med mindre vejret forhindrer dette. Leverandøren skal kunne sejle alle ugens 7 dage. Leverandøren skal kunne opbevare forsyninger på afsejladshavnen. Der skal leveres ferskvand og miljødiesel til Drogden Kystudkigstation.

II.2.5) Tildelingskriterier
de nedenfor anførte kriterier
Pris
II.2.6) Anslået værdi
Værdi eksklusive moms: 2 400 000.00 DKK
II.2.7) Varighed af kontrakten, rammeaftalen eller det dynamiske indkøbssystem
Varighed i måneder: 24
Denne kontrakt kan forlænges: ja
Beskrivelse af forlængelser:

Rammeaftalen indeholder option på forlængelse af 12 + 12 måneder.

II.2.10) Oplysninger om alternative tilbud
Alternative tilbud vil blive taget i betragtning: nej
II.2.11) Oplysninger om optioner
Optioner: ja
Beskrivelse af optioner:

Rammeaftalen indeholder option på forlængelse af 12 + 12 måneder.

II.2.12) Oplysninger om elektroniske kataloger
II.2.13) Oplysninger om EU-midler
Udbuddet vedrører et EU-finansieret projekt og/eller program: nej
II.2.14) Yderligere oplysninger

FMI har besluttet ikke at opdele rammeaftalen i delkontrakter pga. aftalens omfang og yderligere opdeling vil forøge omkostningerne herunder bl.a. logistiske og administrative omkostninger. Aftalen indgås af FMI. Alle dele af Forsvarsministeriet og Forsvarsministeriets koncern, inkl. alle dele af det danske forsvar undergivet Forsvarschefens kommando er dog berettiget til at benytte rammeaftalen.

Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger

III.1) Betingelser for deltagelse
III.1.1) Egnethed til at udøve en erhvervsaktivitet, herunder krav om optagelse i erhvervs- eller handelsregistre
III.1.2) Økonomisk og finansiel kapacitet
Liste over og kort beskrivelse af udvælgelseskriterier:

Tilbudsgiveren skal bruge det fælles europæiske udbudsdokument (herefter benævnt som ESPD) som foreløbigt bevis på, at kandidaten opfylder nedenstående minimumskrav med hensyn til de standarder, der kræves, jf. § 148, stk. 1 i Udbudsloven (lov nr.1564 af 15.12.2015, som findes på www.retsinformation.dk).

Forud for tildeling af den endelige rammeaftale skal den pågældende tilbudsgiver, som FMI har besluttet at tildele rammeaftalen, indsende dokumentation for oplysningerne, der er angivet i ESPD'en i henhold til § 151 i den nævnte lov. Der henvises til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens vejledning vedrørende det fælles europæiske udbudsdokument, som er tilgængelig på: http://www.kfst.dk/~/media/KFST/Publikationer/Dansk/2015/Vejledning%20til%20ESPDen.pdf Tilbudsgiver skal vedlægge oplysninger om økonomisk og finansiel kapacitet i form af oplysninger om tilbudsgiverens soliditetsgrad i seneste regnskabsår. Oplysningerne skal angives i ESPD'ens del IV, B, hvor Soliditetsgraden indsættes i boksen »Nøgletal« og regnskabsår i boksen »Beskrivelse«. Det er et mindstekrav at tilbudsgiverens soliditetsgrad (egenkapital i forhold til de samlede aktiver x 100), som minimum skal være positiv tilbudsgiverens seneste regnskabsår. Bemærk, at FMI forud for tildeling af Aftalen kræver dokumentation til at verificere de i ESPD'en angivne oplysninger i henhold til Udbudslovens §§151-155 (Lov nr.1564 af 15.12.2015).

Bemærk, at en tilbudsgiver kan bero sig på andre enheders økonomiske og finansielle formåen (f.eks. en modervirksomhed eller et søsterselskab eller en underleverandør) uanset den juridiske karakter af forholdet mellem tilbudsgiveren og den pågældende enhed eller enheder, som tilbudsgiveren beror sig på. I så fald skal tilbudsgiveren tilsikrer, at en eESPD fra den enhed eller enheder, som tilbudsgiveren beror sig på, sendes sammen med tilbudsgiverens egen eESPD. Enheden eller enhedens eESPD skal ligeledes indeholde de ovennævnte oplysninger.

Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves:

Soliditetsgraden (egenkapital i forhold til de samlede aktiver x 100), skal som minimum være positiv i seneste regnskabsår.

III.1.3) Teknisk og faglig kapacitet
Liste over og kort beskrivelse af udvælgelseskriterier:

Tilbudsgiver skal vedlægge oplysninger om tilbudsgivers tekniske kapacitet i form af en liste over tilbudsgivers betydeligste lignende leverancer indenfor de seneste 3 år med beskrivelse af leverancen, angivelse af beløb og tidspunkt samt modtageren af ydelsen. Oplysningerne skal angives i ESPD'ens del IV.C.

Bemærk, at en tilbudsgiveren kan bero sig på andre enheders tekniske og faglige kapacitet (f.eks. Et moderselskab eller søsterselskab eller en underleverandør) uanset den juridiske karakter af forholdet mellem tilbudsgiveren og den enhed eller enheder, som tilbudsgiveren beror sig på. I så fald skal tilbudsgiveren tilsikre, at en eESPD fra den enhed eller enheder, som tilbudsgiveren beror sig på, sendes sammen med tilbudsgiverens egen eESPD. Enheden eller enhedens eESPD skal ligeledes indeholde de ovennævnte oplysninger.

Hvis tilbudsgiveren beror sig på uddannelsesmæssige eller faglige kvalifikationer eller erhvervserfaring fra en anden enhed eller enheder i forbindelse med udførelsen af specifikke aspekter af transportydelserne beskrevet i afsnit II.1.4) og II.2.4), skal de specifikke aspekter ved transportydelserne udføres af den enhed eller enheder, som tilbudsgiveren beror sig.

Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves:

Tilbudsgiver skal dokumentere erfaring med søtransport til enten en offentlig myndighed eller til en privat virksomhed. Denne erfaring dokumenteres med minimum én (1) lignende tidligere leverance fra referencelisten, der er foretaget inden for de seneste 3 år. Listen over de betydeligste leverancer, der angives i ESPD'en udgør den endelige dokumentation.

III.1.5) Oplysning om reserverede kontrakter
III.2) Kontraktbetingelser
III.2.1) Oplysninger om en bestemt profession
III.2.2) Kontraktudførelsesvilkår:

Hvis der foretages forudbetalinger, skal en anfordringsgaranti fra et anerkendt pengeinstitut blive præsenteret for FMI. Det pågældende pengeinstitut skal godkendes af FMI. Med hensyn til betalingsbetingelserne henvises der til udbudsmaterialet. Fakturering skal ske i overensstemmelse med den gældende danske lovgivning om offentlige betalinger. På nuværende tidspunkt er det danske lovbekendtgørelse nr. 798 fra juni 2007, hvorefter

det er et krav at benytte elektronisk fakturering. De præcise vilkår vil fremgå af rammeaftalen. Ingen særlig juridisk form er påkrævet. Hvis rammeaftalen tildeles en gruppe af leverandører (f.eks. et konsortium) skal deltagerne forpligte sig solidarisk for deres forpligtelser og udpege en leverandør til at repræsentere gruppen.

Dette skal anføres i det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD), del II. Tilbudsgiverne gøres opmærksom på, at rammeaftalen vil indeholde en arbejdsklausul. Præcise vilkår vil fremgå af rammeaftalen.

III.2.3) Oplysninger om de medarbejdere, der er ansvarlige for kontraktens udførelse

Del IV: Procedure

IV.1) Beskrivelse
IV.1.1) Proceduretype
Offentligt udbud
IV.1.3) Oplysninger om rammeaftale eller dynamisk indkøbssystem
Udbuddet indebærer udarbejdelse af en rammeaftale
Rammeaftale med flere aktører
Højeste antal påtænkte deltagere i rammeaftalen: 3
IV.1.4) Oplysninger om reduktion af antallet af løsninger eller tilbud under forhandlingerne eller dialogen
IV.1.6) Oplysninger om elektronisk auktion
IV.1.8) Oplysninger om GPA-aftalen om offentlige udbud
Dette udbud er omfattet af GPA-aftalen: ja
IV.2) Administrative oplysninger
IV.2.1) Tidligere offentliggørelse om samme kontrakt
IV.2.2) Frist for modtagelse af bud eller ansøgninger om deltagelse
Dato: 31/07/2017
Tidspunkt: 13:00
IV.2.3) Forventet dato for afsendelse af opfordringer til at afgive bud eller at deltage til udvalgte ansøgere
IV.2.4) Sprog, der må benyttes ved afgivelse af tilbud eller ansøgninger om deltagelse:
Dansk
IV.2.6) Minimumsperiode, i hvilken den bydende er forpligtet af sit bud
Varighed i måneder: 6 (fra den anførte dato for modtagelse af bud)
IV.2.7) Betingelser for åbning af bud
Dato: 31/07/2017
Tidspunkt: 13:00

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.1) Oplysninger om gentagelse
Dette er et tilbagevendende offentligt indkøb: nej
VI.2) Oplysninger om elektroniske arbejdsgange
VI.3) Yderligere oplysninger:

For yderligere oplysninger, se dokumentet »yderligere oplysninger« som er tilgængeligt via URL adressen i sektion I.3).

VI.4) Klageprocedurer
VI.4.1) Organ med ansvar for klageprocedurerne
Klagenævnet for Udbud
Nævnenes Hus, Toldboden 2
Viborg
8800
Danmark
Telefon: +45 72405708
E-mail: klfu@naevneneshus.dk

Internetadresse:http://www.klfu.dk

VI.4.2) Organ med ansvar for mæglingsprocedurerne
VI.4.3) Klageprocedure
Præcise oplysninger om klagefrist(er):

I henhold til dansk lov om Klagenævnet for Udbud (Lovbekendtgørelse nr. 593 om Klagenævnet for Udbud, med senere ændringer — til rådighed på www.retsinformation.dk), gælder følgende frister for indgivelse af klager: Klager skal indgives til Klagenævnet for Udbud indenfor:

1) 45 kalenderdage, begyndende dagen efter at den ordregivende myndighed har offentliggjort en bekendtgørelse om indgåede kontrakter i Den Europæiske Unions Tidende (med virkning fra dagen efter datoen for offentliggørelsen)

2) 30 kalenderdage, begyndende dagen efter at den ordregivende myndighed har meddelt de pågældende tilbudsgivere, at den ordregivende myndighed har indgået en rammeaftale gennem genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem, forudsat at meddelelsen indeholder en kort redegørelse for de relevante grunde for beslutningen.

3) 6 måneder, begyndende dagen efter at den ordregivende myndighed har sendt meddelelse til de involvere de tilbudsgivere om, at den ordregivende myndighed har indgået rammeaftalen, jf. § 2 (2) eller § 171 (4), i udbudsloven, forudsat at anmeldelsen indeholdt en kort redegørelse for de relevante grunde for beslutningen.

4) 20 kalenderdage, begyndende dagen efter at den ordregivende myndighed har offentliggjort en meddelelse om sin beslutning om at opretholde kontrakten, jf. § 185 (2) udbudsloven. Klageren skal underrette den ordregivende myndighed om klagen skriftligt senest samtidig med at klagen indgives til Klagenævnet for Udbud med angivelse af, om klagen er indgivet i standstill-perioden, jf. § 6 (4), i lov om Klagenævnet for Udbud. Hvis klagen ikke er indgivet i standstill-periode, skal klageren tillige angive,hvorvidt der er anmodet om, at klagen gives opsættende virkning, jf. § 12 (1), i førnævnte lov e-mailadressen til Klagenævnet for Udbud er angivet i afsnit VI.4.1). Klagenævnet for Udbuds egen vejledning vedrørende klager er tilgængelig på internetadressen der er angivet i afsnit VI.4.1).

VI.4.4) Tjeneste, hvor der kan fås oplysninger om klageproceduren
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
Valby
2500
Danmark
Telefon: +45 41715000
E-mail: kfst@kfst.dk

Internetadresse:http://www.kfst.dk

VI.5) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:
14/06/2017

Send til en kollega

0.045