23948sdkhjf

Kort om Køb & Salg

Maskintrailer til DSV Transport

DSV Transport, som ikke skal forveksles med DSV-koncernen, er en transportvirksomhed med speciale i leverancer til bygge- og anlægsbranchen samt landbruget. Firmaet har netop fået udleveret en 4-akslet Kel-Berg maskintrailer. Den er nedbygget og med ramper. Traileren her er til almindelig kørsel med totalvægt op til 58 ton. Ramperne skal betjenes med hydraulik fra forvognen. Tredje og fjerde aksel er selvstyrende. Traileren er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Hvid Stralis til Ejvind Hvid

Siden vognmandsfirmaet Ejvind Hviid blev etableret i 1988, har der stået Iveco på en stor del af lastbilerne, og det gør der også på den nyeste levering fra Iveco i Vejle. Der er næsten aldrig problemer med vores Stralis’er, siger Irene Hviid, der er direktør i Ejvind Hviid A/S. Hvis vi en sjælden gang får en motorskade, er de to værkførere fra Iveco i Vejle på pletten med de samme. Vognenes design, kørekomfort og køreegenskaber betyder meget for firmaets 22 chauffører. Firmaet transporterer en del fødevarer på frost og køl.

Give Goodwinds nye Volvo FH16

Give Goodwind A/S har netop fået hentet en ny Volvo FH16 hos salgschef Søren Lyhr Sørensen, Autohuset Vestergaard i Horsens. Det er en Volvo FH16 750 8x4 tridem-pusher med træk på de to bagerste aksler og hydraulisk drejbar pusheraksel. Bilen har Volvo Dynamic Steering, integreret parkeringskøler, VEB+ motorbremse, kompaktretarder og I-Shift automatgear med software til sværgodstransport. Bilen er opbygget hos Vognsmeden i Grindsted og klargjort ved Autohuset Vestergaard i Horsens.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063