23948sdkhjf

PostNord sælger fra

PostNord har solgt sine pakketransport-selskaber i Holland og Belgien til det tyske transportfirma Hellmann Worldwide Logistics.
Der er tale om selskaberne HIT Starintex i Holland og HIT Belgium, som oprindelig stammer fra den svenske del af PostNord-koncernen.

Aftalen med Hellmann er indgået den 4. januar 2012 og omfatter samtlige aktiviteter i de nævnte selskaber. PostNord vil dog fortsat eje navnet HIT.

- Salget er helt i tråd med vores strategi om at tilbyde kommunikations- og logistikløsninger til/fra/i Norden, siger Henrik Höjsgaard, der er chef for Logistik i PostNord.

39 år med HIT

HIT hed oprindelig Hultberg Inrikes Transporter og blev grundlagt i 1973 af Aftonbladet og Expressen, der havde brug for fælles distribution af deres aftenaviser. Samtidig påbegyndte man udviklingen af en pakketjeneste.

I 1986 blev HIT et helejet datterselskab under Posten Sverige. Efter år 2000 udvidede HIT sine netværk gennem opkøb i Danmark, Norge, Finland og Benelux-landene og blev en europæisk transportvirksomhed, der dækkede den fulde pallette inden for speditions- og systemtransportløsninger. I 2008 blev HIT en del af Posten Logistik og fulgte med i fusionen mellem Posten Sverige og Post Danmark.

De ikke-solgte dele af HIT er i dag en del af PostNord Logistik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078