23948sdkhjf

Pakker til jul

SÅ SKAL VI til at ønske hinanden glædelig jul igen. Vi skal takke hinanden for året der gik, og ønske hinanden lykke til i 2012. Alt sammen inden for ganske få dage. Så må vi bare håbe, at vi har noget godt at se tilbage på og noget endnu bedre at se frem til.

HER PÅ TRANSPORTMAGASINET vil vi gerne være med til at give læserne noget at se frem til. Vi har her i årets sidste nummer samlet nogle julepakker, som man gerne må åbne nu. Vi lancerer fra i dag - den 12. december 2011 - en helt unik udbudsservice. På vores hjemmeside (www.transportmagasinet.dk) har vi samlet alle de udbud, som interesserer transportbranchen. Siden bliver løbende opdateret med nye udbud, lige så snart de bliver offentliggjort. Vores udbudsservice stilles til rådighed GRATIS indtil den 1. marts 2012. Herefter vil man skulle betale for at få adgang.... hvis man da ikke lige er abonnent på bladet. Med sit abonnements-nummer forbliver servicen gratis. Læs mere på side 4 om dette unikke tiltag.

VI HAR FLERE julepakker i dette nummer. Kan du lide vin, så bør du løse vores årlige julekryds-og-tværs med kodeord, præmier, skæg og ballade. Vi har årets julehilsener - se hver der sender hilsen i år, og hvem der ikke gør. Vi har også været med til at tænde lys på juletræet i Aarhus. Vi har samlet julehyggen på siderne 30-35.

HER FINDER DU også nogle langtidsholdbare transportnisser, som i årenes løb har samlet en masse god erfaring i julesækken. De ikke bange for at give gaver - gaver med bid i. Intet bliver pakket ind, når vores fire vognmandsbosser (på side 32 og 33) får lov til at lufte deres uforbeholdne mening om tingenes tilstand. Det er Poul Rudolf, der er ordstyrer. Deres udtalelser kan få lov at stå på julehimlen, indtil vi får vognmandsorganisationernes traditionelle nytårsbudskaber.

Alle læsere og annoncører ønsker glædelig jul og godt nytår. Vi ses næste gang mandag den 16. januar 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094