23948sdkhjf

Franske og schweiziske post i alliance

Alliancen kan være driftsklar i løbet af 2012 i form af et joint venture, ligeligt ejet af La Poste og Swiss Post.
De to postselskaber vil kombinere deres internationale postaktiviteter. Det kommer ikke til at omfatte den indkommende og udgående post ud over landegrænserne i Frankrig og Schweiz. Samarbejdet vil heller ikke omfatte de serviceforpligtelser, som selskaberne har i deres hjemlande.

Der bliver dannet et nyt selskab med to hovedkontorer - et i henholdsvis Paris og Bern.

- Vi ønsker at blive markedsførende på det internationale postmarked, siger Jean-Paul Bailly, direktør for La Poste, og Jürg Bucher, adm. direktør for Swiss Post.

Kæmpe marked

- International post er et dynamisk marked med en global omsætning på mange milliarder euro. For at forbedre og udvikle vores aktiviteter i denne sektor har vi de senere år allerede opbygget et solidt, internationalt netværk af datterselskaber og samarbejdspartnere i USA, Asien samt Storbritannien og resten af Europa.

- Vi supplerer hinanden godt - både fra en geografisk synsvinkel og med de produkter, de tilbyder. Vi deler også ambitionen om at tilbyde globale løsninger til virksomheder, som ønsker at udvikle sig på det internationale marked.

Om La Poste og Swiss Post

Det franske La Poste er en multinational gruppe med fire opererende hovedaktiviteter: Post, pakke-ekspres, bankvirksomhed og La Postes detailhandelsmærke. I 2010 genererede La Poste-gruppen en omsætning på 20,9 milliarder euro (158 milliarder danske kroner) og beskæftigede mere end 276.000 medarbejdere.

Swiss Post har 61.500 medarbejdere og omsætter for 8,7 milliarder schweizerfrank (66 milliarder danske kroner).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078