23948sdkhjf

Michelin og Volvo fortsætter samarbejde

Michelin vil fortsat være Volvos primære dækleverandør. Samarbejdet, som har bestået siden 2003, fortsætter. De to virksomheder vil også samarbejde om nye innovationsprojekter.
Ifølge den kontrakt, som blev underskrevet den 25. januar 2010, kommer Michelin til at levere lastvognsdæk til Volvo til originalmontering på køretøjer, der monteres i Nordamerika, Sydamerika, Europa samt - for første gang - i Tyrkiet.

Køretøjerne sælges og markedsføres som Volvo Lastvogne, Volvo Busser, Renault Lastvogne og Mack Lastvogne.

I forbindelse med underskrivelsen af den nye kontrakt besluttede de to parter også at intensivere deres samarbejde på forsknings- og udviklingsområdet. Målet er at udvikle dækløsninger, som kan udruste fremtidige generationer af køretøjer fra Volvo koncernen, hvor Michelins brændstofbesparende dæk bidrager til energieffektive og miljøvenlige transporter.

Reducerer brændstoffet

Michelins letrullende dæk monteres allerede på de lastvogne, som sælges af Volvo koncernen rundt om i verden.

Ifølge samarbejdspartnerne gør Michelindækkene det muligt for vognmandsforretningerne at reducere brændstofforbruget med mindst to liter pr. 100 km og samtidig have dæk med overlegne præstationer, hvad angår sikkerhed og længere levetid.

Muligheden for at mønsteropskære, regummiere og senere mønsteropskære dækkene en gang til bidrager til yderligere besparelser for vognmandsforretningerne.

- Michelin og Volvo har samme vision om social og miljømæssigt holdbar mobilitet, siger Pete Selleck, som er ansvarlig for Michelins globale lastvognsdækforretning og er medlem af Michelins ledelse.

- . Som følge af dette samarbejde kommer vi til at give Volvo innovationer, som både forbedrer transportvirksomhedernes kapacitet og samtidig beskytter miljøet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078